Uw liftmonteur in Amersfoort

Woont u in Amersfoort en heeft u behoefte aan een liftmonteur die een liftreparatie of liftinstallatie voor u kan uitvoeren? Dan bent u bij Multiliften aan het juiste adres. Wij zijn al jaren werkzaam bij de installatie, reparatie en het onderhoud van liften. Naast liftonderhoud, liftreparatie en liftinstallatie, staan wij ook bekend om onze 24/7 liftservice. Wilt u meer weten over onze diensten of kampt u ook met problemen wat betreft uw lift? Dan kunt u ons bellen via het telefoonnummer 0318-307400. Daarnaast hebben wij ook een speciaal nummer voor spoedgevallen 0318-643434. Wij proberen u dan zo snel mogelijk in Amersfoort te helpen.

Problemen met uw lift? Laat een liftreparatie in Amersfoort uitvoeren!

Is uw lift toe aan een liftreparatie? Werkt u lift niet meer naar behoren? De liftmonteur bij Multiliften kan u helpen. Onze liftmonteur is zeer goed opgeleid en zal de liftreparatie op een snelle en vakkundige manier uitvoeren. Hij kan overweg met vrijwel ieder type en merk lift en is daarom altijd in staat de mankementen aan uw lift op te lossen. Multiliften zorgt ervoor dat u weer op een veilige manier gebruik kunt maken van de lift in uw pand of woning in Amersfoort.

personenlift lift veenendaal

Onze huisliften

HLB Smart

Standaard lift met vaste maten

HLB Plus

Op maat voor ieder huis en met alle opties. 

De liftinstallatie van uw nieuwe lift

Geen liftinstallatie nodig, maar wel toe aan een compleet nieuwe lift in Amersfoort? Multiliften kan u helpen. Wij zijn namelijk leverancier van liften met een hoogwaardige kwaliteit. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de liftinstallatie door onze liftmonteur te laten uitvoeren. De liftinstallatie wordt vakkundig uitgevoerd, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe lift. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

Regelmatige controle tijdens liftonderhoud

Regelmatige controle en liftonderhoud is erg belangrijk wanneer u de eigenaar bent van een lift in Amersfoort. Hiermee voorkomt u dat er in de toekomst grote problemen ontstaan met uw lift. U kunt bij Multiliften een liftmonteur inschakelen voor een grondige inspectie. Wanneer hij kleine of beginnende problemen vindt, kan hij die direct voor u oplossen. Kiest u voor een eenmalige of een regelmatige controle? Wanneer u liftonderhoud op reguliere basis wenst, kunt u een servicecontract afsluiten met Multiliften. Meer weten over dit servicecontract? Neem contact op vanuit Amersfoort en wij informeren u graag verder.

Maak gebruik van onze liftservice in Amersfoort!

Meer weten over onze diensten op het gebied van liftonderhoud, liftinstallatie en liftreparatie? Of heeft u behoefte aan onze 24/7 liftservice? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 0318-307400. Mailen kan ook naar info@multiliften.nl. Heeft u te maken met een spoedgeval? Dan belt u vanuit Amersfoort naar 0318-643434.