Onze liftmonteur komt u helpen

Kunt u in Apeldoorn momenteel wel een liftmonteur gebruiken? Schakel dan direct de specialisten van Multiliften in. Wij zijn bekend met de nieuwste techniek. Wij bieden de beste service. En wij zijn 24/7 in te schakelen voor onderhoud. Waar behoeft u ons voor? Wenst u (regelmatig) liftonderhoud? Is een liftreparatie nodig? Wilt u weten hoe u onze 24/7 liftservice inschakelt? Of heeft u interesse in een nieuwe liftinstallatie in uw pand in Apeldoorn? Neem contact met ons op vanuit Apeldoorn via 0318-307400.

Als een liftreparatie onoverkomelijk is

Werkt uw lift niet meer volledig naar behoren? Stopt hij bijvoorbeeld net voordat hij op de juiste hoogte is? Openen en sluiten de deuren niet meer optimaal? Of is het bedieningspaneel stuk? Kies dan voor een liftreparatie. Onze ervaren medewerkers weten elke lift weer tiptop te krijgen. Het maakt daarbij niet uit van welk merk uw lift is of van welk type. Ons personeel biedt u spoedig en vakkundig uitkomst in de vorm van een liftreparatie. Schakel onze liftmonteur zo snel mogelijk in als u problemen ondervindt aan uw lift in Apeldoorn.

Het belang van regelmatig liftonderhoud

Liftonderhoud is niet iets waar simpel over gedacht moet worden. Wij raden u zelfs aan regelmatig liftonderhoud in te plannen. Zo waarborgt u de veiligheid in uw pand en daarmee uw bedrijfszekerheid. Bij Multiliften kunt u een servicecontract afsluiten. Wij komen dan regelmatig, op afgesproken momenten, uw liften controleren en onderhouden. Als onze liftmonteur grondig liftonderhoud in uw pand Apeldoorn uitvoert, dan controleert hij direct of uw liftinstallaties nog voldoen aan de ARBO-technische punten conform de regels van het warenwetbesluit.

Benader onze liftservice 24/7

Ondervindt u buiten kantoortijden problemen aan uw lift(en)? Geen probleem. Schakel onze 24/7 liftservice in. Via spoedtelefoonnummer 0318-643434 haalt u onze liftservice in no time naar uw pand in Apeldoorn. Deze liftservice gaat overigens verder dan onze snelle hulp. Zo kan onze liftmonteur u inzicht en advies geven over de huidige staat van uw lift. Daarnaast beschikken wij over een digitale database van uw liftinstallatie. Zo kunnen wij direct beoordelen hoe deze functioneert en wat de oorzaak van eventuele problemen is. Tot slot zijn wij aangesloten bij Aboma en Liftinstituut. U ontvangt dus gegarandeerd eerlijk, actueel en vakkundig advies.

Huislift

Huislift op maat laten maken

Interesse in een op maat gemaakte huislift? Bekijk dan het aanbod van Multilift, de specialist op het gebied van huisliften. Voor beperkte ruimte voor een lift hebben wij de Special Homelift. Dit is een huislift die ontworpen is voor bestaande gebouwen met beperkte ruimte voor huisliften. De huislift kan bijna in elke liftschacht worden geïnstalleerd door het speciale ontwerp. De Special Homelift is een zeer geschikt product om uw gebouw toch te voorzien van een huislift bij tekort aan ruimte.

Voordelen van een huislift van Multiliften

Elk project is uniek en wordt gewerkt met een op maat gemaakte design huislift. Multiliften staat voor kwaliteit en uitstraling. Dit ziet u terug in de kwaliteit van de aandrijfsysteem. Deze is niet alleen onderhoudsvriendelijk maar gaat ook vele malen langer mee dan soortgelijke systemen.

Mogelijkheden qua liftinstallatie

Toe aan een nieuwe liftinstallatie? Bij Multiliften vindt u een:

  • Huislift
  • Horecalift
  • Personenlift
  • Goederenlift
  • Gebruikte lift

Apeldoorn

Benader onze liftmonteur vanuit Apeldoorn

Heeft u in Apeldoorn behoefte aan onze ervaren en gespecialiseerde liftmonteur? Voor een liftreparatie, onderhoud of een nieuwe liftinstallatie? Bel Multiliften via telefoonnummer 0318-307400. U kunt ons 24/7 bereiken via telefoonnummer 0318-643434. Mailen mag naar info@multiliften.nl. Multiliften is graag uw partner in Apeldoorn aangaande het goed behoud van uw liften.

Ja, ik wil graag meer informatie.