Liftmonteur in Arnhem nodig?

Bent u in omgeving Arnhem op zoek naar een vakkundige liftmonteur? Schakel dan de vakmensen van Multiliften in. Bij ons staan de nieuwste techniek, de beste service en volledig onderhoud voorop. Bent u op zoek naar (regelmatig) liftonderhoud? Heeft uw lift naarstig behoefte aan een gedegen liftreparatie? Wenst u een liftinstallatie in uw pand in Arnhem? Of wilt u onze 24/7 liftservice inschakelen? Wij zijn uw partner. Schakel onze technische expertise, onze servicegerichtheid en onze daadkracht in via telefoonnummer 0318-307400. Wij helpen u graag in Arnhem.

Gedegen liftonderhoud en liftreparatie

Zijn uw liften in Arnhem toe aan grondig liftonderhoud? Of wilt u onze vakmensen inschakelen voor een liftreparatie? Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze medewerkers dragen de juiste kennis, ervaring en mogelijkheden met zich mee om dit specialistenwerk te kunnen verrichten. Ons personeel is in staat verschillende soorten liften te onderhouden. Het aanvragen van liftonderhoud is geen overbodige luxe. In verband met veiligheid en bedrijfszekerheid hebben liften onderhoud nodig. Op regelmatige tijden dienen een hoeveelheid zaken te worden gecontroleerd en geconditioneerd. Is er, ondanks grondig liftonderhoud, toch iets vastgelopen of gebroken in Arnhem? Laat onze liftmonteur uw liftinstallatie dan onder handen nemen middels een liftreparatie. Tijdens deze liftreparatie controleren zij direct of uw liften nog voldoen aan de ARBO-technische punten conform de regels van het warenwetbesluit.

Nieuwe huislift in Arnhem

Wilt u een nieuwe huislift laten installeren in Arnhem? Maak dan kennis met Multilift, de specialist op het gebied van huisliften. Doordat Multiliften gericht is op kwaliteit en uitstraling wordt er altijd gewerkt met een mooie design cabine die voor ieder project op maat gemaakt wordt. De kwaliteit van de aandrijfsysteem staat garant voor jarenlang plezier. Deze is niet alleen onderhoudsvriendelijk maar gaat ook vele malen langer mee dan soortgelijke systemen.

Wilt u een huislift maar heeft u weinig ruimte? Bekijk dan de Special Homelift. Dit is een huislift die speciaal is ontworpen voor bestaande gebouwen met beperkte ruimte. De Special Homelift is een zeer geschikt product om uw gebouw toch te voorzien van een lift door de minimale inbouwmaten en de hoge opvoerhoogte. Het speciale ontwerp van de huislift zorgt ervoor dat deze huislift in bijna elke liftschacht kan worden geïnstalleerd.

Geniet van onze 24/7 liftservice

Uw liften moeten te allen tijde prima werken. Merkt u dat er iets hapert? Schakel dan onze 24/7 liftservice in via telefoonnummer 0318-643434. Onze liftmonteur staat dan direct voor u klaar in Arnhem. Dit is mogelijk omdat wij over een digitale database van uw liftinstallatie beschikken. Hierdoor kunnen wij u ook deskundig advies geven over de staat van uw lift. Het keuringsmanagement van Multiliften werkt samen met Aboma en Liftinstituut. U weet dus zeker dat onze liftservice actueel, correct en volledig is. Tevens kunt u een handig servicecontract bij ons afsluiten.

Behoefte aan een liftinstallatie?

Bij Multiliften kunt u terecht voor een liftinstallatie van de volgende liften:

  • Huisliften
  • Horecaliften
  • Personenliften
  • Goederenliften
  • Gebruikte liften

Liftmonteur nodig in Arnhem?

Heeft u in Arnhem behoefte aan de diensten van onze liftmonteur? Schakel dan Multiliften in. Maak een afspraak via telefoonnummer 0318-307400. Heeft u ons met spoed nodig? Bel dan naar 0318-643434. U mag uw wensen of vragen ook mailen naar info@multiliften.nl. Wij helpen u graag aan perfect functionerende liften in Arnhem.

Arnhem

Ja, ik wil graag meer informatie.