Spoed? Bel onze 24/7 liftservice

Woont u in Baarn en bent u op zoek naar een bekwame liftmonteur die u kunt bereiken voor een goede liftservice? Dan bent u bij Multiliften aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht wanneer u liftonderhoud, liftreparatie, liftinstallatie of een goede liftservice nodig heeft. Wanneer u te maken heeft met spoed, kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Wilt u meer weten over onze manier van werken? Of wilt u ons inschakelen voor bijvoorbeeld liftonderhoud of een liftreparatie? Dan kunt u bellen naar 0318-307400. Bij spoed belt u 0318-643434. Dan helpen wij u zo snel mogelijk in Baarn.

Problemen met uw lift? Bel ons voor een liftreparatie

Vertoont de lift in uw huis of pand in Baarn mankementen? Kunt u niet meer gebruik maken van uw lift omdat hij regelmatig hapert of volledig stopt met werken? Dan is het verstandig om een liftmonteur van Multiliften in te schakelen voor een liftreparatie. Onze monteurs zijn goed opgeleid en kunnen overweg met vrijwel ieder merk en type lift. Zij voeren de liftreparatie op een efficiënte en snelle manier uit. Wij zorgen ervoor dat uw lift weer veilig te gebruiken is in Baarn.

HLB premium lift

Onze huisliften

HLB Smart

Standaard lift met vaste maten

HLB Plus

Op maat voor ieder huis en met alle opties. 

Regelmatig liftonderhoud door Multiliften

Is uw lift toe aan liftonderhoud? Ook dan kunt u bij de specialisten van Multiliften terecht. Wanneer u ons inschakelt voor liftonderhoud, komt onze liftmonteur bij u langs en inspecteert de staat van uw lift. Zijn er kleine problemen waar hij tegenaan loopt? Dan kan hij ze direct voor u oplossen. Wanneer u regelmatig liftonderhoud wenst, kunt u bij ons ook een servicecontract afsluiten. Meer weten over dit servicecontract? Neem dan vanuit Baarn contact met ons op. Wij informeren u graag verder.

Onze liftmonteur verzorgt de liftinstallatie in Baarn

Een nieuw lift aanschaffen in Baarn? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij zijn leverancier van liften van hoge kwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de liftinstallatie. Maak u keuze uit ons grote aanbod en wij komen de lift bij u installeren. Wij leveren onder andere:

Bel voor meer informatie

Heeft u in Baarn behoefte aan meer informatie over onze liftservice? Of wilt u onze liftmonteur inschakelen voor een liftinstallatie of liftreparatie? Dan kunt u bellen met 0318-307400. Mailen is mogelijk via e-mailadres info@multiliften.nl. Is er spoed geboden? Dan belt u 0318-643434. Wij staan 24/7 voor u klaar in Baarn.