Schakel onze liftmonteur in Barneveld in

Bent u in Barneveld op zoek naar een veelzijdige en ervaren liftmonteur? Neem contact op met Multiliften. Wij passen de nieuwste technieken toe. Wij beschikken over actuele kennis in het vakgebied. En u kunt ons 24/7 benaderen. Heeft u vragen over ons (regelmatig) liftonderhoud? Schreeuwt uw lift om een liftreparatie? Wilt u het nummer van onze 24/7 liftservice opslaan? Of zoekt u naar een nieuwe liftinstallatie voor uw pand in Barneveld? Bel 0318-307400 vanuit Barneveld.

Wij bieden maatwerk liftreparatie

Functioneert uw lift niet meer naar behoren? En is dit niet meer te redden door grondig onderhoud? Dan is het tijd voor een uitvoerige liftreparatie in Barneveld. Onze ervaren medewerkers kunnen elk onderdeel repareren of vervangen. Ongeacht het type of het merk van uw lift. Is het bedieningspaneel stuk? Opent de deur niet meer? Blijft de lift hangen? Onze liftmonteur zorgt ervoor dat uw lift weer in tiptop staat raakt dankzij onze liftreparatie. Neem contact met ons op als uw lift in Barneveld aan reparatie toe is.

glazen-lift

Onze huisliften

HLB Smart

Standaard lift met vaste maten

HLB Plus

Op maat voor ieder huis en met alle opties. 

Regelmatig liftonderhoud is essentieel

Een gemiddelde lift wordt veelvuldig en (soms) met zware ladingen gebruikt. Regelmatig liftonderhoud is daardoor zeer essentieel. Wilt u de conditie en het functioneren van uw liften optimaal houden? Kies dan ook voor regelmatig liftonderhoud. Sluit bij Multiliften een eenvoudig servicecontract af. Dan komen wij op gezette tijden bij u langs om uw liften te controleren en te onderhouden. Onze liftmonteur controleert dan direct of uw liften nog voldoen aan de ARBO-technische punten conform de regels van het warenwetbesluit. Kies ook voor ons grondig liftonderhoud! Alles in het belang van uw veiligheid en bedrijfszekerheid in Barneveld.

 

Onze liftservice staat 24/7 voor u klaar

Ondervindt u problemen aan uw lift(en) buiten kantoortijden? Dat is voor Multiliften geen probleem. Wij bieden namelijk een 24/7 liftservice aan. Bel spoedtelefoonnummer 0318-643434 en onze liftmonteur snelt naar Barneveld. U geniet op zo’n moment van onze complete liftservice. En deze gaat verder snelle dienstverlening. Zo ontvangt u inzicht en advies over de huidige staat van uw lift. En omdat wij beschikken over een digitale database van uw liftinstallatie, weten wij direct wat er eventueel aan vervangen/gerepareerd moet worden. Tot slot is het keuringsmanagement van onze liftservice aangesloten bij Aboma en Liftinstituut. Gegarandeerd eerlijk, actueel en vakkundig advies dus.

Neem contact op met onze liftmonteur vanuit Barneveld

Heeft u behoefte aan een nauwkeurige liftreparatie? Of mag onze liftmonteur een compleet nieuwe liftinstallatie bij u realiseren? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat uw liftinstallatie prima blijft functioneren. Schakel ons vanuit Barneveld in via telefoonnummer 0318-307400. Uw e-mail mag verzonden worden naar info@multiliften.nl. Houd uw liftinstallatie in Barneveld optimaal functionerend met behulp van Multiliften.