Wat kan onze liftmonteur betekenen?

De liftmonteur van Multiliften helpt u graag in Beuningen aan een uitvoerige liftreparatie, grondig liftonderhoud of een compleet nieuwe liftinstallatie. Ons erkende leerbedrijf staat 24/7 voor u klaar. Heeft u in Beuningen behoefte aan deze altijd bereikbare liftservice? Of wenst u een vrijblijvende offerte, omdat u een compleet nieuwe lift wilt bestellen? Geef aan ons uw wensen door. Bel vanuit Beuningen naar telefoonnummer 0318-307400.

Ook uw lift in Beuningen kunnen wij oplappen met een liftreparatie

Onze liftmonteur kan elk type en elk merk lift repareren. Functioneert uw lift niet meer naar behoren? Schakel dan onze liftmonteur in voor een directe liftreparatie. Wij zorgen ervoor dat uw lift weer perfect werkt. Dit is belangrijk voor zowel uw gemak, een snelle voortgang van zaken als de veiligheid in uw pand. U kunt onze monteur zelfs midden in de nacht inschakelen. Lees verderop meer onze 24/7 liftservice. Of schakel Multiliften in voor een liftreparatie in Beuningen.

Huislift

Onze huisliften

HLB Smart

Standaard lift met vaste maten

HLB Plus

Op maat voor ieder huis en met alle opties. 

Liftservice, voor directe hulp

Heeft u nu meteen een vakman nodig die uw lift kan repareren? Schakel dan direct onze 24/7 liftservice in. Bel spoedtelefoonnummer 0318-643434 en onze liftmonteur rijdt meteen naar Beuningen toe. Onze monteur zoekt waar het probleem zit en verhelpt dit direct. Uiteraard stelt hij u wel eerst op de hoogte van het probleem, de eventuele oplossingen en de bijbehorende kosten. Zo komt u nooit voor verrassingen achteraf te staan. Uw gegevens worden nauwkeurig en discreet opgeslagen in onze digitale database. Zo heeft onze vakman uw gegevens altijd bij de hand bij een volgende liftservice of nieuwe liftinstallatie in Beuningen.

Denk niet te licht over liftonderhoud

Als een lift prima werkt, is het verleidelijk te overwegen eventueel liftonderhoud maar even uit te stellen. Helaas kunnen dan nu nog onzichtbare problemen moeiteloos groeien. En dan bent u uiteindelijk nog veel verder van huis. Wij raden u aan uw liften dus toch regelmatig te laten onderhouden. Als wij opgeroepen worden voor liftonderhoud in Beuningen, dan controleren en onderhouden wij uw lift volledig. Ook houden wij rekening met de dan geldende ARBO-technische punten. Voor uw gemak kunt u ook direct een servicecontract bij ons afsluiten. Dan nemen wij uw lift in Beuningen regelmatig onder handen, zodat deze goed, veilig en soepel blijft werken. Geef door aan onze liftmonteur wat uw wensen in liftonderhoud zijn.

Onze liftmonteur snelt voor u naar Beuningen

Heeft u in Beuningen onze liftmonteur nodig? Voor een liftreparatie, directe service of een nieuwe liftinstallatie? Bel dan naar Multiliften via telefoonnummer 0318-307400 of e-mailadres info@multiliften.nl. Wij presenteren u graag een vrijblijvende offerte aan. Dan komen wij direct naar u toe in Beuningen voor hulp aan uw liftinstallatie.