De beste liftservice door Multiliften

Heeft u in De Bilt behoefte aan een liftmonteur die u kan helpen bij liftproblemen of liftonderhoud? Kom dan in contact met Multiliften. Wij staan 24/7 voor onze klanten klaar. Naast gevallen van spoed, kan onze liftmonteur u ook helpen wanneer u onze liftservice, liftreparatie of een liftinstallatie nodig heeft. Zij voeren alles zo snel en efficiënt mogelijk voor u uit. Wilt u meer weten over onze aanpak? Dan kunt u ons bereiken door te bellen naar 0318-307400. Bij spoedgevallen belt u ons via 0318-643434. Wij proberen u dan zo snel mogelijk in De Bilt te helpen

Werkt uw lift niet meer? Schakel ons in voor een liftreparatie

Kunt u niet meer op een veilige manier gebruik maken van uw lift in De Bilt? Hapert hij regelmatig of werkt hij helemaal niet meer? Dan kan een liftmonteur van Multiliften u helpen. Onze liftmonteur is in staat om op bekwame wijze een liftreparatie uit te voeren. Hij kan overweg met vrijwel ieder type en merk lift. Hij weet daarom altijd wel een oplossing te vinden voor het probleem tijdens de liftreparatie. Zo kunt u straks weer op een veilige manier genieten van het gemak van een lift in De Bilt.

personenlift liftonderhoud de bilt

Onze huisliften

HLB Smart

Standaard lift met vaste maten

HLB Plus

Op maat voor ieder huis en met alle opties. 

Sluit een servicecontract af voor liftonderhoud in De Bilt

Is uw lift in De Bilt nog niet kapot en vertoont hij geen gebreken? Maar wilt u wel weten wat de staat van uw lift is? Dan kunt u Multiliften inschakelen voor liftonderhoud. Tijdens ons liftonderhoud wordt u lift grondig onderzocht en geïnspecteerd. Wanneer de liftmonteur aanloopt tegen kleine of beginnende problemen, dan is hij in staat die direct voor u op te lossen. Zo worden eventuele serieuze problemen in de toekomst voorkomen. Heeft u behoefte aan regelmatig liftonderhoud van onze liftmonteur? Dan kunt u vanuit De Bilt bij Multiliften een servicecontract afsluiten. Meer weten over het afsluiten van een servicecontract? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0318-307400. Wij informeren u dan over de mogelijkheden

Onze liftmonteur helpt bij de liftinstallatie

Wilt u een nieuwe lift aanschaffen en heeft u iemand nodig voor de liftinstallatie? Ook dan kunt u terecht bij Multiliften. Wij zijn namelijk leverancier van verschillende soorten liften. Daarnaast kunnen wij ook zelf de liftinstallatie voor u uitvoeren. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

Mail of bel ons voor een liftreparatie in De Bilt

Wilt u meer informatie over wat onze liftmonteur voor u in De Bilt kan doen? Of wilt u ons inschakelen voor onze liftservice of een liftreparatie? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via 0318-307400. Mailen doet u naar info@multiliften.nl. Heeft u te maken met een spoedgeval? Bel dan naar 0318-643434. Wij komen u dan helpen in De Bilt.