Wat kan onze liftmonteur voor u doen?

De liftmonteur van Multiliften is vanuit Doetinchem in te schakelen voor een uitvoerige liftreparatie, grondig liftonderhoud of een compleet nieuwe liftinstallatie. Waar heeft u ons voor nodig? De 24/7 liftservice van ons erkende leerbedrijf staat altijd voor u klaar. Geef vanuit Doetinchem via telefoonnummer 0318-307400 aan ons door wat wij voor u mogen betekenen. Wij bieden u een vrijblijvende offerte aan of snellen direct naar u toe bij noodsituaties. Uw partner voor het goed functioneren van uw lift in Doetinchem is Multiliften.

Lift kapot? Kies voor een liftreparatie

Is uw lift kapot? Schakel onze liftmonteur in voor een liftreparatie. Onze liftmonteur kan elk soort, elk type en elk merk lift repareren. Het behoud van uw liften zorgt voor meer gemak, een snellere voortgang van zaken en een hogere veiligheid in uw pand. Wenst u dit ook voor u pand? Schakel ons dan in voor een gedegen liftreparatie in Doetinchem. Of overweeg direct het afsluiten van een periodieke liftservice.

Een huislift laten maken op maat

Op zoek naar een huislift? Bij Multilift maken wij hem op maat. Wij staan garant voor kwaliteit en uitstraling. De kwaliteit van de aandrijfsysteem staat garant voor  onderhoudsvriendelijk die vele malen langer meegaat dan soortgelijke systemen. Voor ieder project wordt er gewerkt met een op maat gemaakte design huislift.

Heeft u weinig ruimte voor een huislift? Bekijk dan onze Special Homelift. Deze is speciaal ontworpen voor bestaande gebouwen met beperkte ruimte voor huisliften. Door het unieke ontwerp van de huislift kan deze geïnstalleerd worden in bijna elke liftschacht. De Special Homelift is een zeer geschikt product om uw complex toch te voorzien van een lift door de minimale inbouwmaten en de hoge opvoerhoogte.

Periodiek liftonderhoud

De levensduur van uw liften is aanzienlijk te verlengen middels periodiek liftonderhoud. Deze service bieden we aan om het voor u eenvoudiger te maken. U hoeft zelf dan niet in de gaten te houden wanneer uw liften weer gereed zijn voor nieuw liftonderhoud. Wij komen op afgesproken tijden om te controleren of alles nog naar behoren werkt. Is dit niet het geval, dan passen wij direct het benodigde liftonderhoud toe. Uiteraard exact volgens de geldende ARBO-technische punten. Bemerkt u ondanks ons regelmatig onderhoud alsnog problemen aan uw lift in Doetinchem? Schakel dan onze liftmonteur in via ons spoednummer.

24/7 Liftservice voor directe hulp

Bel naar spoedtelefoonnummer 0318-643434 als u behoefte heeft aan onze 24/7 liftservice. Onze liftmonteur rijdt dan direct naar Doetinchem toe. Wij vinden het probleem, wijzen u op mogelijke oplossingen en hun prijzen en zorgen ervoor dat uw lift weer optimaal werkt. Voor uw gemak slaan wij de gegevens van uw lift op in onze digitale database. Zo heeft onze monteur deze altijd bij de hand bij een volgende liftservice of liftinstallatie.

Hoe haalt u onze liftmonteur naar Doetinchem?

Als u vanuit Doetinchem belt naar telefoonnummer 0318-307400 komt onze liftmonteur op een moment dat u het uitkomt naar u toe. Heeft u hem met spoed nodig? Bel dan naar 0318-643434. Of vraag een vrijblijvende offerte op via ons contactformulier of info@multiliften.nl. Wij komen graag naar Doetinchem voor een noodzakelijke liftreparatie, directe service of een geheel nieuwe liftinstallatie.

Doetinchem

Ja, ik wil graag meer informatie.