Behoefte aan een liftmonteur?

Bent u in omgeving Ede op zoek naar een professionele liftmonteur? Maak dan kennis met de vakmensen van Multiliften. Wij werken volgens de nieuwste techniek, verlenen de beste service en bieden volledig onderhoud. Zoekt u een ervaren bedrijf voor (regelmatig) liftonderhoud? Is het tijd voor een nodige liftreparatie? Wenst u onze 24/7 liftservice in te schakelen? Of wilt u weten wat er mogelijk is qua liftinstallatie in uw pand in Ede? Wij helpen u graag. Schakel ons in vanuit Ede via telefoonnummer 0318-307400.

Uw partner in liftonderhoud en liftreparatie

Liften moeten onderhouden worden. Daarmee waarborgt u uw veiligheid en bedrijfszekerheid. Laat uw liftinstallaties in Ede daarom op regelmatige tijden gecontroleerd en geconditioneerd door onze liftmonteur. Zij voorzien uw liften van compleet en nauwkeurig liftonderhoud. Heeft u het idee dat uw lift niet meer volledig naar behoren werkt? Kies dan voor een uitvoerige liftreparatie. Onze medewerkers bezitten hiervoor de juiste kennis, dragen jaren ervaring en zijn bekend met alle mogelijkheden in het vak. Ons gespecialiseerde personeel is in staat allerhande liften te onderhouden. Ongeacht het type of merk. Heeft u behoefte aan ons liftonderhoud in Ede? Schakel onze liftmonteur dan direct in. Hij neemt uw liftinstallatie graag onder handen middels noodzakelijk liftonderhoud of een liftreparatie. Overigens wordt tijdens een liftreparatie direct gecontroleerd of uw liftinstallaties nog voldoen aan de ARBO-technische punten conform de regels van het warenwetbesluit.

Nieuwe huislift in Arnhem

Een nieuwe huislift laten installeren in Ede? Bel Multilift, de specialist op het gebied van huisliften. Doordat Multiliften gericht is op kwaliteit en uitstraling wordt er altijd gewerkt met een unieke design cabine die voor ieder project op maat wordt gemaakt. Bovendien staat de kwaliteit van de aandrijfsysteem garant voor jarenlang plezier. Deze is niet alleen onderhoudsvriendelijk maar ook vele malen duurzamer dan soortgelijke systemen.

Een huislift voor kleine ruimtes

Wilt u een huislift maar heeft u beperkte ruimte? Kies dan voor de Special Homelift. Dit is een huislift die speciaal ontworpen is voor bestaande gebouwen met weinig ruimte. De Special Homelift is een uitermate geschikt product om uw gebouw te voorzien van een lift door de minimale inbouwmaten en de hoge opvoerhoogte. Het speciale ontwerp van de huislift zorgt ervoor dat deze huislift in bijna elke liftschacht kan worden bevestigd.

Onze 24/7 liftservice

Het is verstandig bovenstaand onderhoud regelmatig in te laten plannen. Hiervoor is onze liftservice. U kunt een servicecontract met ons afsluiten, zodat u er zeker van bent dat wij uw liftinstallaties voldoende controleren en bijhouden. Gaat er alsnog iets mis? Dan zijn wij dankzij onze 24/7 liftservice direct bij u in Ede. Bel hiervoor ons spoedtelefoonnummer 0318-643434. Onze liftmonteur geeft u dan direct inzicht en advies over de huidige staat van uw lift. Hier hebben wij inzicht in omdat wij over een digitale database van uw liftinstallatie beschikken. Verslechtering of veroudering is daardoor goed zichtbaar. U weet zeker dat u bij Multiliften het juiste, eerlijke advies ontvangt. Ons keuringsmanagement werkt namelijk samen met Aboma en Liftinstituut.

Wenst u een nieuwe liftinstallatie?

Ook als u een nieuwe liftinstallatie behoeft, bent u bij Multiliften aan het juiste adres. Wij bieden liften aan voor:

  • In huis
  • Personen
  • Goederen
  • In de horeca
  • Lage prijzen (gebruikte liften)

Op zoek naar een liftmonteur in Ede?

Bent u in Ede op zoek naar een vakkundige liftmonteur? Neem dan contact op met Multiliften. U bereikt ons via telefoonnummer 0318-307400. Heeft u ons direct nodig? Bel dan spoednummer 0318-643434. U kunt ons mailen via info@multiliften.nl. Als u goed functionerende liften wenst in Ede, dan is Multiliften uw partner.

Ede

Ja, ik wil graag meer informatie.