Eltec lift

De Eltec lift is ontworpen voor bestaande gebouwen waar beperkte ruimte is voor een huislift. Door het ontwerp van dit type lift kan deze toegepast worden in bijna elk type liftschacht. Door de minimale inbouwmaten van de huislift en zijn hoge opvoerhoogte, tot wel 20 meter, is de Eltec lift een zeer geschikt product om uw gebouw toch te voorzien van een lift.

Informatie over onze Eltec lift

Schachtconstructie van de huislift
De Eltec lift kan in een bouwkundige schacht gemonteerd worden, maar hij kan ook in een zelfdragende schacht worden geleverd met dichte of glazen panelen.

De cabine van de huislift is standaard uitgevoerd met een wit plafond met led-spots. Het drukknoptableau wat u vindt in een van de zijwanden is uitgevoerd met een noodstop, verdiepingsdrukknoppen, alarmbel en display. Voor de cabinewanden zijn er veel verschillende opties aan kleur en motief, ook voor de vloer zijn er verschillende keuzes.

Verdiepingsdeuren
De verdiepingsdeuren zijn er in 2 opties: draaideuren en automatische schuifdeuren. De deuren kunnen in verschillende kleuren geleverd worden hiervan is ook RVS of glas een optie.

Aandrijving
De aandrijving van de huislift komt door een elektromotor boven in de liftschacht tot stand. Over deze elektromotor lopen platte banden die verbonden zijn aan de liftcabine en een tegengewicht. Door deze balans gebruikt dit type maximaal 4 ampère op 230volt netstroom.

Heeft u interesse in een Eltec lift van onze makelij? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan bij Multiliften. Wenst u eerst meer informatie over onze huislift? Bel dan naar telefoonnummer 0318-307400 of stuur een e-mail naar e-mailadres info@multiliften.nl. Onthoud, na de installatie van uw huislift zijn wij ook uw complete partner voor liftonderhoud, -service en -reparaties.

Vragen? Stuur ons een bericht!

Heeft u interesse in een Eltec lift van onze makelij? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Neemt u liever via de telefoon contact op dan kan dat via ons telefoonnummer 0318-307400