De glazenliften van Multiliften

Wij zijn uw partner voor een liftinstallatie

Bent u op zoek naar een veilige, perfect functionerende en mooie glazen lift? Geef uw wensen dan door aan Multiliften. Onze vakmensen bespreken graag wat wij u kunnen bieden aan mogelijkheden. Omdat wij maatwerk leveren is werkelijk alles mogelijk. Zowel in maat, vorm, functie als design. Behoeft u een liftinstallatie voor uw woning, publieke omgeving, bedrijfspand of horecagelegenheid? Wij creëren graag precies die lift die volledig voldoet aan uw verwachtingen. Wenst u informatie over onze glazen liften? Bel naar telefoonnummer 0318-307400. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een glazen lift.

Waarom kiezen voor een lift van glas?

Een lift van glas is meer dan alleen een functionaliteit. Glazen liftinstallaties zorgen namelijk ook voor een perfecte aansluiting op het design in uw bedrijf. Multiliften realiseert maatwerk. Hierdoor kunnen wij precies die glazen liften realiseren die u wenst. Wij bespreken met u de functie van uw liftinstallaties, hoeveel gewicht de liften moeten kunnen dragen en welke vormgeving u wenst. Heeft uw onderneming een bepaalde huisstijl? Dan laten wij deze graag terugkomen in uw lift. Dit maakt van uw nieuwe liftinstallatie een ware eyecatcher. De glazen wanden zorgen voor een echte designlook en bieden een ruimtelijk gevoel. Al onze liften zijn uitermate veilig. Zowel in materiaalkeuze, bediening en functioneren. Zo is het glas gemaakt van gehard en gelaagd veiligheidsglas.
personenlift lift veenendaal

Voordelen van een glazenlift

Als u overweegt een lift van glas bij ons te bestellen, dan kiest u voor:

  • Maatwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Energiezuinigheid
  • Onderhoudsvriendelijkheid
  • Afwerking naar eigen smaak

Geschikt voor ieder pand

Liftinstallaties van glas zijn geschikt voor elk soort pand. Ten eerste qua uitstraling en het brede scala aan mogelijkheden. Maar ook vanwege de compacte vormgeving. Omdat deze liften geen liftput, dakopbouw, machinekamer of hijsvoorziening behoeven, nemen ze erg weinig ruimte in. Uw liften kunnen zelfs vrijstaand geplaatst worden. Mocht u toch echt geen ruimte in uw pand hebben voor een nieuwe liftinstallatie, dan monteren wij deze gewoon aan de buitenzijde. Kortom, alles is mogelijk via Multiliften. Maak snel een afspraak met onze liftmonteur.

Heeft u interesse in een glazen lift?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden in liften? Maak een afspraak met onze liftmonteur via telefoonnummer 0318-307400. Als u liever mailt, ontvangen wij uw wensen graag via info@multiliften.nl. U kunt uiteraard ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw nieuwe glazen lift.