Goederenliften van Multiliften

Bent u op zoek naar een goederenlift?

Zodat u eenvoudig, veilig en snel grote objecten, zoals auto’s, kasten of machines kunt verplaatsen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan bij Multiliften. Wij zijn uw partner als het gaat om precies de juiste goederenlift. Elke installatie wordt verwezenlijkt met de nieuwste techniek. Hiervoor gebruiken onze ervaren liftmonteurs de meest geavanceerde materialen. Lees verder of vraag direct een offerte op voor een gedegen goederenlift.

Liften op maat

Als u een goederenlift bij Multiliften bestelt, dan bespreken wij eerst uitvoerig met u uw wensen. Wij maken namelijk al onze liften exact op maat. Samen met onze technische vakmensen creëert u dus precies die goederenlift die uw onderneming veiliger, sneller en praktischer maakt. Onze liften voldoen op deze manier altijd volledig aan de verwachtingen van de klant. Deze positieve indruk houdt bovendien niet op na de liftinstallatie. Wij gaan graag met u een zeker partnerschap aan. Wij slaan de gegevens van uw lift na de liftinstallatie op in onze digitale database. Hierdoor hebben wij bij een eventuele liftreparatie of (periodiek) liftonderhoud alle benodigde gegevens direct bij de hand. Beschikt u al over een goederenlift, maar functioneert deze niet meer naar behoren? Of wilt u zeker weten dat deze nog voldoet aan alle gestelde ARBO-eisen? Neem dan contact met ons op over ons aanbod in liftonderhoud en liftreparaties. Wij bieden u de uitkomst, ongeacht het merk of het type van uw lift.

Huislift

Onze 24/7 liftservice

Nadat wij een lift bij u hebben geïnstalleerd, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze te allen tijde optimaal functioneert. Niet alleen omdat u hiermee uw bedrijfszekerheid waarborgt, maar ook uw veiligheid en die van uw werknemers. Om u dit vertrouwen te kunnen bieden, leveren wij 24/7 liftservice. Merkt u dat uw lift niet meer naar behoren functioneert? Schakel dan onze 24/7 liftservice in. Wij bieden u een snelle en passende oplossing. Uiteraard spreken wij alvorens we aan de slag gaan de eventuele kosten van een reparatie of nieuw onderdeel met u. Kies ook voor deze zekerheid. Kies voor Multiliften!

Onze voordelen

Als u kiest voor Multiliften, dan kiest u voor:

  • Topkwaliteit
  • Ruime expertise
  • Jarenlange ervaring
  • Hoogstaande service
  • Passende daadkracht

Behoefte aan een goederenlift?

Wenst u een goederenlift voor uw pand? Laat deze dan installeren, onderhouden en repareren door Multiliften. Kies voor een zeker en prettig partnerschap. U bereikt ons via telefoonnummer 0318-307400 en e-mailadres info@multiliften.nl voor meer informatie. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een geschikte goederenlift.