Liften voor de Horeca

Uw horeca gelegenheid wordt niet alleen beoordeeld op de kwaliteit van het personeel, maar ook op de algehele kwaliteit van de voorzieningen. Multiliften zorgt ervoor dat uw gasten bij de lift daar nooit over hoeven te twijfelen. Multiliften begrijpt de essentie van beleving in de wereld van horeca. Daarnaast kunt u rekenen op de beste 24/7 service. Monteurs van Multiliften zorgen ervoor dat uw gasten geen hinder ondervinden van de werkzaamheden.

Tevredenheid, dat staat centraal!

Bij Multiliften denken wij graag met u mee, niet alleen wanneer u een specifiek verzoek heeft voor een lift maar ook bij het oplossen van mogelijke storingen. Daarnaast verhelpen wij voortijdig, middels onze onderhoudsprotocollen, dat uw lift leidt aan onnodige gebreken. Mocht er toch iets zijn dan zijn onze liftmonteurs altijd in staat om op een passende reparatie toe te passen of voor andere oplossingen te zorgen. Mocht u andere vragen en opmerkingen hebben, Multiliften staat u in alle gevallen met plezier tegemoet.

Wij staan voor duurzame besparingen

Wij zijn van mening dat een lift zo lang mogelijk mee zou moeten gaan. Door middel van goed onderhoud, tijdig reparaties en voortijd vervanging van noodzakelijke componenten verzekeren wij samen met u dat de lift in optimale conditie blijft.

De lift heeft een aanzienlijke plek in de exploitatiekosten. Zo kunt u denken aan de directe kosten voor het energieverbruik, onderhoud en keuringen alsmede indirecte kosten voor het gebouw- en liftmanagement. Bij Multiliften staat onze dienstverlening gelijk aan hoogwaardige kwaliteit, lage tarieven en uitgebreide informatievoorziening. Zo bepaalt u zelf welke diensten u wilt opnemen in uw serviceovereenkomst. Daarmee helpen dragen wij bij aan het besparen van de exploitatiekosten op uw lift.

horeca liften

Vragen? Stuur ons een bericht!