Liften voor Kantoren

In uw kantooromgeving wordt er door bezoekers en medewerkers dagelijks gebruik gemaakt van de lift. De lift heeft daarmee in veel kantoorgebouwen een zeer belangrijke functie. De dienstverlening van Multiliften sluit perfect aan op de wensen u als kantooreigenaar. Wij streven tevreden liftgebruikers en de laagst mogelijke lift-exploitatiekosten na.

Kostenbesparing

De lift heeft een aanzienlijke plek in de exploitatiekosten. Zo kunt u denken aan de directe kosten voor het energieverbruik, onderhoud en keuringen alsmede indirecte kosten voor het gebouw- en liftmanagement. Bij Multiliften staat onze dienstverlening gelijk aan hoogwaardige kwaliteit, lage tarieven en uitgebreide informatievoorziening. Zo bepaalt u zelf welke diensten u wilt opnemen in uw serviceovereenkomst. Daarmee helpen dragen wij bij aan het besparen van de exploitatiekosten op uw lift.

Wij staan voor duurzame besparingen

Wij zijn van mening dat een lift zo lang mogelijk mee zou moeten gaan. Door middel van goed onderhoud, tijdig reparaties en voortijd vervanging van noodzakelijke componenten verzekeren wij samen met u dat de lift in optimale conditie blijft.

kantoor lift

Vragen? Stuur ons een bericht!