Schakel Multiliften in

Bent u in Leusden op zoek naar een professionele liftmonteur die altijd beschikbaar is? Maak dan kennis met Multiften. Wij staan 24/7 klaar wanneer er een storing optreedt bij uw lift. Daarnaast kunt u ons inschakelen wanneer u behoefte heeft aan liftmonteur die bij u langskomt voor een liftreparatie, liftonderhoud of een liftinstallatie. Met onze goede liftservice kunt altijd rekenen op een professionele aanpak met kennis van zaken. Wilt u meer informatie over onze diensten? Dan kunt u bellen naar 0318-307400. Is er spoed geboden? Dan belt u naar 0318-643434. Wij komen dan zo snel mogelijk naar uw locatie in Leusden. 

Een liftreparatie door Multiliften in Leusden

Heeft u in Leusden regelmatig problemen met uw lift? En zoekt u een oplossing? Neem contact op voor een bezoek van onze liftmonteur voor een liftreparatie. Met zijn kennis en vermogen is hij in staat om iedere lift weer te maken en de problemen op te lossen. Een haperende lift kan voor een onveilig gevoel zorgen bij de gebruiker. Dit wilt u het liefst voorkomen. Onze monteurs hebben ervaring met ieder type en merk. Bel ons en geef vanuit Leusden door welke problemen uw lift vertoont. Wij komen dan bij u langs voor een liftreparatie.

Glazen-lift

Onze huisliften

HLB Smart

Standaard lift met vaste maten

HLB Plus

Op maat voor ieder huis en met alle opties. 

Laat het liftonderhoud in Leusden door ons uitvoeren

Liftonderhoud is heel belangrijk wanneer u in het bezit bent van een lift. U wilt immers onverhoopte ongelukken of problemen in de toekomst voorkomen. Met het inschakelen van onze liftmonteur voor liftonderhoud in Leusden verkleint u deze kans tot een minimum. Wij bieden u verder de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten. Bij een servicecontract komen wij regelmatig langs om het functioneren en de conditie van uw lift te inspecteren. Wanneer we tegen problemen aanlopen, zullen wij die direct voor u oplossen. Heeft u in Leusden behoefte aan meer informatie over dit servicecontract? Dan kunt u contact met ons opnemen.

De levering van liften en de liftinstallatie bij Multiliften

Naast liftonderhoud en onze liftservice, kunt u in ook bij Multiliften terecht voor een liftinstallatie. Wij zijn namelijk ook leverancier van liften. Voor zowel de liftinstallatie als het vinden van de juiste lift is Multiliften het juiste adres. Wij leveren onder andere:

Bel of mail ons vanuit Leusden

Liftservice nodig? Heeft u behoefte aan liftonderhoud of liftreparatie door onze liftmonteur? Dan kunt u vanuit Leusden contact opnemen met Multiliften door te bellen naar 0318-307400. Mailen kan naar info@multiliften.nl. Is spoed geboden? Dan belt u naar 0318-643434. Tevens is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze liftservice en liftinstallatie in Leusden.