Lift moderniseren

Multiliften is niet alleen gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van nieuwe liften maar ook in het moderniseren van uw bestaande lift. Wanneer uw bestaande lift op een leeftijd is gekomen dat diverse componenten slecht worden en aan vervanging toe zijn, is het mogelijk om diverse onderdelen te vervangen zodat uw lift weer betrouwbaar en veilig is en voor een langere tijd weer naar behoren werkt.
Multiliften gebruikt hier vrij op de markt verkrijgbare onderdelen voor.
U kunt kiezen voor 2 opties. 1. Een basis besturing ‘Arkel’ of 2. De meest uitgebreide besturing van Safeline (Thor NX-T controller). Dit zijn de 2 meest gebruikte besturingen in Nederland op het gebied van modernisatie maar ook nieuwbouw. Deze besturingen worden ook door ons geleverd op een complete nieuwe lift.

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden? neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact met Mulitliften voor meer informatie

Met een huislift kunt u langer in uw huis blijven wonen en bent u op de toekomst voorbereid. Heeft u ook interesse in een stijlvolle, handige, duurzame en energiezuinige Basic Home Lift van Mulitiliften? Bel of mail ons via 0318 – 30 74 00 en info@multiliften.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Voor een huislift gaat u naar Multiliften in Veenendaal.