Basic Homelift


De huislift van Multiliften is net iets anders dan alle andere huisliften. Door dat Multiliften gericht is op kwaliteit en uitstraling werken wij altijd met een mooie design cabine die voor ieder project op maat gemaakt wordt. Dit geeft de uitstraling van luxe en past altijd in de omgeving thuis. De kwaliteit die op hoog niveau staat komt door zijn aandrijfsysteem. Deze is onderhoud vriendelijk en gaat vele malen langere mee dan soort gelijke systemen.

Schachtconstructie

De Basic home lift kan in een bouwkundige schacht gemonteerd worden maar hij kan ook in een zelfdragende schacht worden geleverd met dichte of glazen panelen.

Cabine

De cabine is standaard uitgevoerd met een RVS-plafond met led-spots. Het drukknoptableau wat u vindt in een van de zijwanden is uitgevoerd met een noodstop, verdiepingsdrukknoppen, alarmbel en display. Voor de cabinewanden zijn er 2 opties: Kinnis 1 en Kinnis 2.

Verdiepingsdeuren

De verdiepingsdeuren zijn uitgevoerd in gezet plaatstaal en een matte glasstrook. De deuren kunnen standaard in 6 kleuren geleverd worden. De deuren zijn semi-automaat wat inhoud dat de deur altijd automatisch weer dichtvalt.

Aandrijving

De aandrijving van de lift is door middel van een hydraulische cilinder en word in beweging gebracht door een Hydropomp. Deze pompunit wordt buiten de liftschacht geplaatst samen met de besturing van de lift.

Besturing

De besturing is volledig plug-and-play. Door stekkerverbinding wordt alles eenvoudig en snel aangesloten. De besturing zorgt ervoor dat de lift op veiligheidscontacten reageert en dat de lift door drukknoppen naar de juiste verdieping gestuurd kan worden. De besturing is standaard 380volt maar kan ook geleverd worden in 230volt.

Bent u op zoek naar een huislift? Bespreek uw wensen dan eens met de liftmonteur van Multiliften. Wij zijn expert op het gebied van liften.


Offerte aanvragen

Voordelen van de huislift van Multiliften


  • Overal toe te passen
  • Op maat gemaakt
  • Uit te voeren naar eigen smaak
  • Lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk

Deze huislift kan in iedere woning of openbare gelegenheid geplaatst worden. U kunt langer in uw huis blijven wonen en alle verdiepingen zijn weer bereikbaar met 1 druk op de knop. Deze huislift is zuinig en heeft een zeer hoge kwaliteit. Met deze toepassing is het mogelijk om ieder huis te voorzien van een lift.


  • Hoge kwaliteit
  • Energie zuinig
  • Op maat gemaakt
  • Afwerking naar eigen smaak
  • Onderhoudsvriendelijk

Download Brochure

Ja, ik wil graag meer informatie.