Horecaliften


Ons maatwerk brengt uw horecaonderneming naar een (letterlijk) hoger niveau. Ons uitgangspunt is altijd het vergemakkelijken van uw bedrijfsvoering, het versnellen van uw werkzaamheden en het veiliger maken van uw onderneming. Heeft u specifieke wensen voor uw horecalift? Neem dan contact met ons op. Vraag een geheel vrijblijvende op voor een gedegen horecalift en wij helpen u aan de juiste oplossing.

Bent u op zoek naar een horecalift? Bespreek uw wensen dan eens met de liftmonteur van Multiliften. Wij zijn expert op het gebied van liften.


Offerte aanvragen

Informatie over onze horecalift


Zoals gezegd bieden wij maatwerk. Hierbij al enkele opties waar u uit kunt kiezen. De aandrijving van uw horecalift kan, afhankelijk de beschikbare ruimte, boven in de zelfdragende schacht of aan de zijkant van de lift geplaatst worden. De deuren van uw lift kunnen aan drie verschillende zijden gemonteerd worden. U heeft daarbij de keus uit gegalvaniseerd of roestvrij staal. Wij creëren liften in elke mogelijke RAL kleur. Ook wat de maten van uw gewenste lift betreft, is bij ons alles mogelijk. Hierdoor bieden wij voor elke ruimte de best mogelijke oplossing. Of uw horecagelegenheid zich nou bevindt in een oude houten boerderij of een modern glazen complex.


U wilt natuurlijk dat uw horecalift in perfecte staat blijft functioneren. Om de kwaliteit van uw lift te waarborgen, is het verstandig regelmatig onderhoud te laten plegen. Ook hiervoor bent u bij Multiliften aan het juiste adres. Horecaliften worden veelvuldig gebruikt. Het is dus ook niet zo vreemd dat na verloop van tijd onderdelen verouderen of de werking ietwat vertraagt. Onze liftmonteur zorgt ervoor dat uw liften steeds voorzien zijn van de nieuwste materialen en werken volgens de beste technieken. Ook houdt hij middels een onderhoudscontract bij of uw liften nog voldoen aan de actuele ARBO-eisen. Kortom, Multiliften verbetert uw horecagelegenheid met een praktische, veilige en juiste oplossing.


Horecaliften zijn natuurlijk bij meerdere aanbieders in liften te koop. Wij overtuigen u graag waarom juist Multiliften uw ideale partner is. Wij bieden:

  • Ruime ervaring
  • Kwalitatieve service
  • Veelzijdige expertise
  • Klantspecifiek advies
  • Hoogstaande kwaliteit

Heeft u behoefte aan een horecalift waar u zeker weten van op aan kunt? Kies dan voor een nieuwe liftinstallatie van Multiliften. Precies op maat naar uw wensen. Bel telefoonnummer 0318-307400 voor een afspraak of mail uw wensen naar e-mailadres info@multiliften.nl. Weet u al precies wat u wenst? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan voor een geschikte horecalift.

Download Brochure

Ja, ik wil graag meer informatie.