Toekomstbestendige woning met een huislift


Wilt u zo lang mogelijk gebruik blijven maken van uw woning? Met een huislift kunt u langer in uw vertrouwde omgeving blijven wonen zonder te hoeven verhuizen. Of het voor nu of later is; met een huislift maakt u uw hele huis makkelijk bereikbaar en kunt u met een grote glimlach naar de toekomst kijken. Wij zijn een lift expert met veel ervaring in het plaatsen van onder andere goederenliften, personenliften, autoliften en huisliften. De Basic Home LIft van Multiliften is net even anders dan alle andere huisliften. Door onze focus op kwaliteit en uitstraling heeft u altijd een huislift met een mooie maatwerk design cabine voor uw woning. Onze huisliften met onderhoudsarm aandrijfsysteem gaan vele malen langer mee dan soortgelijke systemen..

Offerte aanvragen

Voor een zorgeloze toekomst én bewegingsvrijheid


Bent u ook graag op uw toekomst voorbereid? Met een huislift kunt u eenvoudig van de ene naar de ander verdieping in uw woning gaan. Daarnaast kunt u met de huislift goederen naar boven of beneden vervoeren, zoals uw boodschappen, een wasmand, stofzuiger of een volle weekendtas. Met een huislift investeert u in uw woning én in uw bewegingsvrijheid. Een huis past eigenlijk in elke type woning: van een rijtjeshuis tot een appartement of luxe villa. .

Voordelen van een huislift

Waar veel mensen bij een lift in huis denken aan een traplift, kunt u zich afvragen of een traplift wel zo toekomstbestendig is. Met een huislift heeft u uiteraard het gemak van een traplift. Maar een huislift biedt u veel meer voordelen dan u alleen van de ene naar de andere verdieping brengen:
  • Een huislift kan dienen als vervoermiddel van boodschappen en andere goederen
  • Een huislift is geschikt voor gebruik met een rollator of rolstoel
  • Medebewoners kunnen gewoon de trap blijven gebruiken als u gebruik maakt van de huislift
  • Een huislift zorg voor waardevermeerdering van uw woning
  • Een huislift gaat zeker 30 jaar mee, een traplift gaat gemiddeld 10 jaar mee
  • Een huislift past in elke woning

Kosten van een huislift

De prijs van een huislift hangt af van een aantal factoren. Wilt u bijvoorbeeld een personenlift, of moet uw lift ook rolstoeltoegankelijk zijn? En hoeveel verdiepingen moet de lift aandoen? Een vaste prijs is daarom hier niet te noemen. Wij kunnen u wel een richtprijs geven voor onze basic Home LIft als u ons uw situatie schetst. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze prijzen zijn inclusief levering en montage.

Wordt een huislift vergoed?

De overheid wil in Nederland dat we allemaal zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Met een huislift maakt u dat mogelijk. En in sommige gevallen gevallen kunt een vergoeding krijgen voor het aanschaffen van een lift. Uiteraard hangt dat helemaal af van uw persoonlijke situatie en de gemeente waarin u woont. Uw gemeente bekijkt per situatie of u in aanmerking komt voor een vergoeding via WMO (Wet maatschappelijk ondersteuning) of een PGB (persoonsgebonden budget). Maar in die gevallen heeft u al extra zorg nodig. Als u nu reeds investeert in een Basic Home Lift, bespaart u zich later de moeite en het geld van aanpassingen in uw woning en/of een vroege verhuizing.

Contact met Mulitliften voor meer informatie

Met een huislift kunt u langer in uw huis blijven wonen en bent u op de toekomst voorbereid. Heeft u ook interesse in een stijlvolle, handige, duurzame en energiezuinige Basic Home Lift van Mulitiliften? Bel of mail ons via 0318 - 30 74 00 en info@multiliften.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Voor een huislift gaat u naar Multiliften in Veenendaal.

Download hier de lift configurator IOS app in de App Store!

Download Brochure
overzicht-liftmodellen

Ja, ik wil graag meer informatie.