Personenliften


Onze liften vervoeren personen vlot en veilig door uw hele pand. Dit biedt u het volste vertrouwen. Zowel als het gaat om veiligheid als uw bedrijfszekerheid. Heeft u een specifiek idee voor uw personenlift? Dan bent u bij Multiliften aan het juiste adres. Wij realiseren liften op maat. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste techniek en de meest geavanceerde materialen. Vraag direct een vrijblijvende offerte op voor een geschikte personenlift.

Heeft u behoefte aan een personenlift? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan bij Multiliften.


Offerte aanvragen

Informatie over onze personenlift


Voor elk soort gebouw creëren wij personenliften op maat. Hierdoor kunnen wij voor elk soort gebouw precies de gewenste personenlift creëren. Dankzij de hoge kwaliteit en de aanpasbare maten halen wij altijd het maximale uit de lift. Deze ruime mogelijkheden gelden overigens niet alleen voor de maat, techniek en praktische uitvoering. Ook wat betreft het design, bieden wij u tal van opties. Hierdoor kunnen wij uw personenlift precies aanpassen op uw huisstijl.


Onze samenwerking met u beëindigt niet na de liftinstallatie. Wij bieden namelijk ook gedegen liftonderhoud en uitvoerige liftreparaties. Deze liftservice bieden wij nota bene 24/7 aan. Ondervindt u problemen aan uw liften? Dan bieden wij u spoedig een passende oplossing. Omdat wij de gegevens van uw personenlift na de liftinstallatie direct opslaan in onze digitale database, hebben wij de benodigde informatie te allen tijde tot onze beschikking. Dit versoepelt en vergemakkelijkt het onderhoud of een noodzakelijke reparatie. Bent u benieuwd naar onze diensten als uw betrouwbare partner? Neem contact op met onze liftmonteur.


Zoals gezegd hebben wij voor elk gebouw de juiste personenliften in onze collectie. U heeft daarbij de keus uit verschillende opties. Ten eerste kunt u kiezen voor een hydraulisch of een elektrisch systeem. Daarnaast realiseren wij liften die vanaf 300 KG tot 1600 KG kunnen vervoeren. Denk aan gemiddeld 4 tot 21 personen. Verder zijn onze personenliften te herkennen aan de volgende eigenschappen:

  • Lange levensduur
  • Tot 32 stopplaatsen
  • Hoge afwerking kwaliteit
  • Tot 60 meter opvoerhoogte
  • Snelheid van 0,6 tot 1,6 m/s
  • Brancard toegankelijk

Heeft u interesse in een personenlift van onze makelij? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan bij Multiliften. Wenst u eerst meer informatie? Bel dan naar telefoonnummer 0318-307400 of stuur een e-mail naar e-mailadres info@multiliften.nl. Onthoud, na de installatie van uw personenlift zijn wij ook uw complete partner voor liftonderhoud, -service en -reparaties.

Download Brochure

Ja, ik wil graag meer informatie.