Verleng de levensduur van uw liften

Wist u dat regelmatig liftonderhoud aan uw liften de levensduur van uw liften enorm verlengt? Daarnaast waarborgt u met het juiste onderhoud uw veiligheid en bedrijfszekerheid. Multiliften is in te schakelen voor zowel eenmalig als regelmatig liftonderhoud. U kunt bij ons zelfs een een praktisch onderhoudscontract afsluiten. Dan komen wij op afgesproken tijden uw liften controleren en conditioneren. Bel voor informatie naar telefoonnummer 0318-307400. Heeft u ons met spoed nodig? Schakel dan ons liftonderhoud in door te bellen naar spoednummer 0318-643434.

Dit controleert onze liftmonteur zoal

Als u kiest voor ons liftonderhoud, dan weet u zeker dat alle aspecten van uw lift nauwkeurig onder de loep worden genomen. Wij controleren elke lift. Ten eerste qua functie. Heeft u een goederenlift, horecalift, personenlift of huislift? Wij zijn uw ideale partner voor grondig onderhoud. Een tweede punt is het merk. Het maakt onze vakmensen niet uit van welke fabrikant uw lift komt. Wij weten precies de juiste service te verlenen. Tot slot maakt het type lift ons ook niet uit. Kortom, wij weten elke lift weer volledig veilig, perfect functionerend en vlot werkend te krijgen. Dit waarborgt uw veiligheid en bedrijfszekerheid enorm. Onze liftmonteur controleert en conditioneert of vervangt hierbij alles wat nodig is. Denk aan losse onderdelen en of uw lift nog voldoet aan de gestelde ARBO-eisen.

Heeft u ons direct nodig?

Heeft u ons direct nodig, omdat uw liften het plotseling opgegeven hebben? Schakel dan onze 24/7 liftservice in. Zodra u telefoonnummer 0318-643434 belt, snellen wij naar u toe voor het benodigde liftonderhoud. Wij onderzoeken waar het probleem zit en welke oplossingen wij u daarvoor kunnen bieden. De eventuele kosten voor deze oplossingen spreken wij voordat we onze werkzaamheden voortzetten uitvoerig met u door. Zo komt u niet voor nadelige verrassingen achteraf te staan. Bij Multiliften kunt u tevens een onderhoudscontract afsluiten. In dat geval werken wij uw lift(en) op afgesproken momenten bij. Schakel ons liftonderhoud in, als u uw liften een langer, veiliger en vlotter leven toewenst.

Kenmerken van onze liftservice

Onze liftservice biedt u:

  • 24/7 Storingsdienst
  • Advies over de staat van uw lift
  • Onderhoud aan uw liftinstallatie
  • Controle op ARBO-technische punten
  • Directe hulp vanwege onze digitale database

Behoefte aan ons liftonderhoud?

Heeft u vragen over ons liftonderhoud? Bel dan naar telefoonnummer 0318-307400. U mag uw vragen ook mailen naar info@multiliften.nl. Voor spoedgevallen kunt u het beste bellen naar telefoonnummer 0318-643434. Dan komen wij direct naar u toe voor het juiste liftonderhoud.

Liftonderhoud

Ja, ik wil graag meer informatie.