Wij verhelpen snel en vakkundig liftstoringen

Maak gebruik van onze liftservice

Heeft u te maken met een liftstoring en bent u op zoek naar een vakkundig liftbedrijf dat u hierbij kan helpen? Kom dan in contact met Multiliften. Wij zijn al jaren de expert op het gebied van liftonderhoud, liftinstallatie en liftonderhoud. Daarnaast bieden wij onze klanten een complete liftservice. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar wanneer u te maken krijgt met een liftstoring. Wilt u meer te weten komen over onze diensten of onze liftservice? Dan kunt u bellen naar 0318-307400. Heeft u te maken met een spoedgeval? Dan belt u ons spoednummer via 0318-643434. Wij helpen dan zo snel mogelijk om de liftstoring bij u op te lossen.

Onze liftmonteur is dag en nacht beschikbaar

Storingen met uw lift wilt u graag voorkomen. Liften moeten optimaal werken en een veilig vervoermiddel zijn voor personen en goederen. Gelukkig kunt u altijd op onze liftservice rekenen wanneer er toch een keer een liftstoring optreedt. Onze liftmonteur is dag en nacht bereikbaar en zorgt ervoor dat uw lift weer naar behoren werkt. Het probleem wordt op vakkundige wijze zo snel mogelijk voor u opgelost. Zo kunt u weer op een veilige manier gebruik maken van de liftinstallatie in uw pand of woning. Wilt u eventuele storingen in de toekomst voorkomen? Dan kan ons liftonderhoud helpen.

liftonderhoud

Regelmatig onderhoud voorkomt een liftstoring​

Met regelmatig onderhoud aan uw lift, kunt u de veiligheid en zekerheid waarborgen. Wanneer u ons inschakelt voor liftonderhoud, komt onze liftmonteur langs om uw hele installatie te inspecteren. Hij kijkt of uw lift nog voldoet aan de wettelijk gestelde ARBO-eisen. Wanneer hij tegen eventuele kleine en beginnende problemen aanloopt, lost hij die direct voor u op. Kiest u voor eenmalig of regelmatig onderhoud? Wanneer u behoefte heeft aan liftonderhoud op reguliere basis, kunt u een servicecontract afsluiten met Multiliften. Zo kunt u storingen in de toekomst voorkomen. Meer weten over dit servicecontract? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Voor elk soort lift​

Kampt u regelmatig met een liftstoring en denkt u dat het tijd is voor een nieuwe lift? Dan wil Multiliften u ook graag helpen. Wij zijn namelijk leverancier van liften met de beste kwaliteit. Verder is ons assortiment zeer uitgebreid. Wij leveren onder andere:

Bel ons bij een liftstoring​

Heeft u te maken met een liftstoring en wilt u gebruik maken van onze liftservice? Bel dan naar telefoonnummer 0318-307400. Heeft u behoefte aan meer informatie? Mail dan naar info@multiliften.nl. Heeft u te maken met een spoedgeval? Bel dan 0318-643434. Wij lossen uw liftstoring zo snel mogelijk op.