Dit zijn de 8 voordelen van een goederenlift

Een goederenlift aanschaffen

Staat u op het punt om een goederenlift aan te schaffen, maar weet u nog niet zo goed wat alle voordelen hiervan zijn? Multiliften vertelt u in dit blog waarom het aanschaffen en laten installeren van een goederenlift een goede investering is. Zo weet u zeker dat uw investering ten goede komt voor uw bedrijf!

Veiligheid van een goederenlift

Wanneer uw bedrijf zware goederen vervoert, is het belangrijk dat dit op een veilige manier gebeurt. Om dit goed te kunnen doen is een goederenlift de oplossing die u zoekt. Een goederenlift is compleet gesloten, hierdoor kunnen er geen ongelukken ontstaan tijdens het vervoeren, zoals goederen naar beneden vallen. Veel goederenliften hebben daarnaast ook sensoren die medewerkers beschermen tegen eventuele ongevallen.

Goederenlift aanpassen

Afhankelijk van de goederen die u wilt vervoeren en het gewicht hiervan, kan de goederenlift aangepast worden. U kunt bij Multiliften terecht voor goederenliften die 300kg tot wel 5000kg kunnen vervoeren. Bedenk dus van te voren goed wat uw goederenlift aan moet kunnen. Onze specialisten kunnen ook samen met u kijken naar de beste mogelijkheden die passen bij uw situatie.

goederenlift

Passend bij bijna alle situaties

Bent u bang dat u een grote verbouwing moet verrichten om een goederenlift te laten passen in uw pand? Geen zorgen, wij kunnen de goederenliften zodanig aanpassen zodat er maar kleine aanpassingen nodig zijn. Dit scheelt u een hoop verbouwgeld, dat u vervolgens in uw goederenlift kunt investeren. Op basis van de wensen van de klant, het benodigde vermogen en de beschikbare ruimte kunnen we bijna alles voor u realiseren.

Makkelijke bediening

Dankzij de handige besturing hoeft de gebruiker van de lift enkel een knop in te drukken naar welk etage de goederenlift zich moet verplaatsen. De rest wordt geregeld via sensoren. Dit zorgt ervoor dat de goederenliften van Multiliften zeer gebruiksvriendelijk zijn.

Persoonsbegeleiding in goederenlift

Goederenliften zijn in het algemeen alleen bedoeld om goederen mee te vervoeren, dus geen personen. Toch zijn er mogelijkheden om een goederenliften zodanig aan te passen dat hier ook een begeleider in mee kan. Vraag Multiliften van te voren wat de mogelijkheden zijn voor het aanschaffen van uw goederenlift.

Contact met Multiliften

Als laatste voordeel kunt u ook in overleg met Multiliften over het uiterlijk van uw goederenlift, zodat deze een mooie eenheid vormt met uw pand. Of dit ook bij uw goederenlift van toepassing is, kunt u met de experts van Multiliften overleggen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0318 – 30 74 00 of stuur een mail naar ons e-mailadres. Onze experts helpen u graag verder!