De HLB huisliften van Multiliften

Waarom u voor HLB huisliften gaat

Huisliften: we zien ze steeds vaker, en dat is maar goed ook. Huisliften zijn voor veel mensen namelijk erg handig. De traplift is een algemeen bekend voorbeeld, maar u kunt zich afvragen in hoeverre de traplift de toekomst heeft. Met een traplift kunt u immers alleen uzelf vervoeren van de ene naar de andere verdieping. Met een huislift kunt u veel meer dan alleen dat. Multiliften vertelt u dan ook graag waarom u voor huisliften gaat in plaats van trapliften. En, nog specifieker: waarom u voor HLB huisliften gaat.

Voordelen van een huislift

Zoals gezegd, kunt u met een traplift alleen uzelf vervoeren. Met een huislift vervoert u ook makkelijk spullen van de ene naar de andere verdieping. Denk hierbij aan boodschappen, de wasmand, een stofzuiger of een koffer vol spullen. Met een traplift moet u daarnaast opstaan en weer gaan zitten. Dat kan erg vervelend zijn als u bijvoorbeeld een rollator of een rolstoel gebruikt. Een huislift is altijd geschikt voor gebruik met een rolstoel. Een huislift is daarnaast ook fijn voor eventuele medebewoners. Zij kunnen namelijk de trap blijven gebruiken terwijl u de huislift gebruikt. Tot slot past een huislift in elke woning, zorgt het voor waardevermeerdering van uw huis en gaat deze gemiddeld drie keer langer mee dan een traplift.

Huislift

Voordelen van HLB huisliften

Met HLB huisliften van Eltec haalt u de maximale voordelen van huisliften in huis. HLB is namelijk een ontwikkeling op het gebied van zogenaamde stille installatietechniek met een laag energieverbruik. Dit is perfect ter vervanging voor hydraulische en tractiesystemen. Eltec is als organisatie gespecialiseerd in huisliften. Hun doel is om elke dag weer het maximale te halen uit technologie, innovatie, esthetiek en comfort. Ze zorgen er zo voor dat uw huislift perfect past bij uw interieur en aan al uw wensen voldoet. Zo wordt uw huislift ook echt een geïntegreerd onderdeel van uw woning. Ze zorgen er hierbij altijd voor dat eventueel benodigd onderhoud tot een minimum beperkt wordt. Multiliften noemt zich dan ook met trots een partner van HLB huisliften van Eltec.

Meer informatie over HLB huisliften

Wilt u meer informatie over HLB huisliften? Neem dan vandaag nog contact op met Multiliften. We helpen u graag met al uw vragen over een HLB huislift. U bereikt ons telefonisch via
0318 – 30 74 00 en per mail via ons e-mailadres. Onze vakkundige professionals staan klaar om u te helpen.