Dit zijn de voordelen van een goederenlift

6 voordelen van een goederenlift

Een goederenlift biedt een boel voordelen, vooral als u regelmatig goederen moet vervoeren tussen verschillende verdiepingen. Voor het vervoeren van goederen tussen verdiepingen zijn verschillende oplossingen. In dit blog leest u 6 voordelen van een goederenlift.

1. Veiligheid boven alles

Als u met goederen werkt, is het belangrijk dat u dit veilig doet. Vooral als u met zware goederen werkt. Een goederenlift is dan dé oplossing voor u en uw onderneming. Goederenliften kunnen worden volledig gesloten met een cabine worden uitgevoerd. Hierdoor zorgt u voor de veiligheid van uw personeel. Er kunnen namelijk geen goederen naar beneden vallen. Daar komt bij dat sommige goederenliften sensoren bevatten die uw personeel en uw lift beschermen tegen ongelukken.

premium cargo lift

2. Liften op maat

Het fijne van een goederenlift, is dat ze naar vermogen op maat gemaakt kunnen worden. Als u in uw onderneming relatief lichte goederen vervoert, is een capaciteit van bijvoorbeeld 300 kg prima. Als u juist zware goederen vervoert, is een goederenlift die 5000 kg aankan ook geen probleem. Omdat u uw goederen lift uit kunt kiezen op basis van capaciteit weet u zeker dat u uw goederen veilig vervoert.

3. Overal een oplossing voor

Doordat een goederenlift voor u op maat gemaakt kan worden, kan hij ook voor uw gebouw op maat gemaakt worden. U hoeft er hierdoor dus niet bang te zijn dat u voor het laten plaatsen van een goederenlift een grote verbouwing hoeft te laten doen aan uw pand. Op basis van uw wensen kan een lift worden ontworpen en geplaatst.

multicargo lift

4. Met één druk op de knop

Veel goederenliften zijn voorzien van een moderne PLC-besturing. IN dit geval regelt een centrale computer het bewegen van de lift met sensoren. U hoeft dus niet veel na te denken bij het gebruik van uw goederenlift. U hoeft alleen maar op de knop te drukken voor de juiste verdieping. Uw goederenlift doet de rest voor u!

5. Lang plezier van

Een goederenlift gaat tot wel 25 jaar mee! Als u zorgt voor het juiste onderhoud doet u met een goederenlift dus een duurzame investering. Omdat er vaak ook een lange fabrieksgarantie zit op goederenliften, verdient u de investering in een goederenlift altijd terug in de vorm van veiligheid voor uw, uw personeel en uw goederen.

6. Mogelijkheid voor persoonsbegeleiding

In principe zijn goederenliften natuurlijk bedoeld voor het vervoer van goederen. Personenliften moeten weer aan andere eisen voldoen. Toch is het mogelijk om een goederenlift ook geschikt te maken als personenlift. Door middel van bepaalde veiligheidsopties kunnen goederenliften worden voorzien van persoonsbegeleiding.

Meer weten over goederenliften?

Wilt u een goederenlift laten plaatsen of wilt u meer weten over de opties? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar: 0318 – 30 74 00 of te mailen naar: info@multiliften.nl. Onze experts helpen u graag!