Met een huislift kunt u langer en veilig thuis blijven wonen

Een huislift in uw woning

Met een huislift kunt u langer en veilig thuis blijven wonen. Wanneer u meerdere verdiepingen in uw woning heeft, dan is er een kans dat u over een paar jaar slechter ter been wordt en moeilijker de trap op of af kunt lopen. Dit zou natuurlijk zonde zijn van de ruimtes op de tweede (en misschien zelfs derde) verdieping. Met een huislift in huis kunt u ook in de toekomst gebruik blijven maken van alle etages van uw woning. Multiliften vertelt u in dit blog meer over deze handige huisliften.

Een zorgeloze toekomst

Bent u graag goed voorbereid op uw toekomst? Dan is een huislift niet weg te denken uit uw woning. Met de huislift kunt u makkelijk van de ene naar de andere verdieping van uw woning gaan, zonder enig valrisico. Een ander voordeel van een huislift is dat u ook zwaardere goederen op een makkelijke manier van beneden naar boven kunt verplaatsen en andersom. Denk hierbij aan uw boodschappen, wasmand, stofzuiger of vakantiekoffers.

Huislift of traplift

Wanneer u dacht dat een huislift alleen geschikt is voor grotere woningen, dan is dat een misvatting. De huisliften van Multiliften passen in elk type woning: van een rijtjeshuis tot een appartement of luxe villa. Veel mensen kiezen voor een traplift in huis, maar is dit wel zo toekomstbestendig? Met een huislift heeft u dezelfde gemakken als van een traplift, maar deze biedt u veel meer voordelen.

De voordelen van een huislift

Een huislift heeft veel voordelen. Om het u makkelijker te maken heeft Multiliften deze voor u op een rij gezet:

  • Een huislift kan dienen als vervoermiddel van boodschappen en andere goederen
  • Een huislift is ook geschikt voor rollator of rolstoel
  • Medebewoners kunnen ook altijd de trap blijven gebruiken
  • Een huislift zorgt voor waardevermeerdering van uw woning
  • Een huislift gaat gemiddeld 30 jaar mee, een traplift gemiddeld 10 jaar
  • Een huislift past in elke woning

Service van Multiliften

Naast het plaatsen van een huislift, zorgt Multiliften ook voor het liftonderhoud. Wij bieden u een 24/7 service. Uw lift komt dus nooit lang stil te staan. De prijs van een lift is geheel afhankelijk van een aantal factoren. Wilt u bijvoorbeeld een personenlift of een rolstoelvriendelijke lift? En hoeveel verdiepingen moet de lift aandoen? Wij kunnen u altijd een richtprijs geven als u geïnteresseerd bent in onze huisliften.

Meer weten over een huislift voor uw woning?

Ziet u een huislift wel zitten, en bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden bij u thuis zijn? Schakel dan de experts van Multiliften in voor een prachtig resultaat. Wilt u ook graag een huislift laten installeren? Dat is mogelijk! Neem contact met ons op door te bellen naar 0318 – 30 74 00 of stuur een mail naar ons e-mailadres. We helpen u graag!