Wat is het verschil tussen een woon en commerciële lift?

Woon lift vs. commerciële lift

Liften zijn er in allerlei soorten. Zo zijn er woonliften en commerciële liften. Maar welke lift past bij uw gebouw? En uw wensen? En wat is het verschil tussen een woon en commerciële lift? Multiliften vertelt u er graag meer over.

Het verschil

Een lift moet aan een groot aantal eisen voldoen. Want we willen natuurlijk dat een lift super veilig is. De eisen die aan een commerciële lift gesteld worden, kunnen die van een woon lift ver overtreffen. Dat is het grote verschil tussen een woon en commerciële lift. Het is daarom belangrijk dat een commerciële lift speciaal gebouwd wordt voor de respectieve omgeving.

Passende lift voor ieder gebouw

Of u nu een woon of een commerciële lift nodig heeft, Multiliften heeft liften voor elk soort gebouw. Bijvoorbeeld voor zorgcentra, verzorgingstehuizen of kantoren. U kunt hierbij kiezen voor een lift met een hydraulisch systeem of een lift met een elektrisch systeem. Beide liften hebben een hoge afwerking kwaliteit en een lange levensduur. Daarbij kunnen ze vanaf 300 KG tot 1600 KG vervoeren, dat is gemiddeld 4 tot 21 personen. Een lift heeft tot 32 stopplaatsen, een opvoerhoogte tot 60 meter, een snelheid van 0,15 tot 1,6 m/s en is brancard toegankelijk.

Woon of commerciële lift op maat laten maken

Heeft u specifieke eisen aan uw woon of commerciële lift? Wij creëren graag voor u de gewenste woon of commerciële lift op maat. Voor elk soort gebouw kunnen wij een geschikte lift leveren. Onze mogelijkheden zijn namelijk enorm. Zowel voor de maat van de lift als de techniek en praktische uitvoering. En zelfs voor het design heeft u bij ons verschillende opties. Wilt u dat de lift aansluit op uw huisstijl? Dan zorgen wij daarvoor! En uiteraard zorgen wij er ook voor dat de woon- of commerciële lift aan alle benodigde eisen voldoet.

Meer weten over woon of commerciële liften?

Wilt u meer weten over het verschil tussen een woon en commerciële lift? Of over ons aanbod liften of onze op maat gemaakte liften? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0318 – 30 74 00 of stuur een mail naar ons e-mailadres. En ook als u graag een woon- of commerciële lift door ons wilt laten plaatsen, kunt u contact met ons opnemen. Onze experts helpen u graag verder!