Waarom u een lift van Multiliften in uw hotel wilt

3 redenen waarom u een lift van Multiliften in uw hotel wilt

U wilt natuurlijk een goed functionerende lift in uw hotel. Zo kunt u uw gasten de beste service bieden. En dat is natuurlijk essentieel voor het imago van uw hotel. Maar naast een goed functionerende lift, hoort een lift ook betrouwbaar te zijn. Dat zijn de hotelliften van Multiliften. En er zijn nog meer redenen waarom u een lift van Multiliften in uw hotel wilt. Deze vertellen we u graag.

1. Een lift in uw hotel volgens uw wensen

Uw tevredenheid staat bij ons centraal. Daarom doen wij er alles aan om een lift in uw hotel te installeren, die volledig voldoet aan uw wensen, eisen en verwachtingen. Mocht u een specifiek verzoek hebben voor een lift, dan denken wij uiteraard met u mee. Omdat wij de essentie van beleving in de wereld van hotels begrijpen, kunnen wij de beste hotelliften leveren.

2. 24/7 service

Heeft uw lift een storing? Multiliften beschikt over de beste 24/7 service. Wij komen direct bij u langs om een passende reparatie uit te voeren. Daarnaast willen wij, net als u, storingen zoveel mogelijk voorkomen. Daarom verhelpen wij vroegtijdig onnodige gebreken. Wij zijn namelijk van mening dat goed onderhoud, vroegtijdige vervanging van noodzakelijke componenten en eventuele reparaties nodig zijn, om de lift in uw hotel zo lang mogelijk mee te laten gaan. Ook belangrijk om te weten is dat u en uw gasten geen hinder zullen ondervinden van onze werkzaamheden.

lift-hotel

3. Bespaar op de kosten

Een lift in uw hotel is al duur genoeg. U betaalt voor het energieverbruik, keuringen, onderhoud, maar ook voor het gebouw- en liftmanagement. Door een lift van Multiliften in uw hotel te laten installeren, kunt u op onnodige kosten besparen. Want bij ons bepaalt u zelf welke diensten u in uw serviceovereenkomst wilt opnemen. Voor lage tarieven, hoogwaardige kwaliteit en uitgebreide informatievoorziening, bent u bij ons aan het juiste adres.

Lift van Multiliften in uw hotel installeren

Bent u overtuigd en wilt u een lift van Multiliften in uw hotel installeren? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat er binnen een mum van tijd een hotellift in uw hotel te vinden is. Bel naar 0318 – 30 74 00 of stuur een mail naar ons e-mailadres. Heeft u nog vragen? Of wilt u meer informatie? Neem ook dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen u graag!