Waarom goede liften in woon- en zorgcomplexen zo belangrijk zijn

In woon- en zorgcomplexen is een goed werkende lift onmisbaar. Een storing betekent dat de bewoners aan hun kamer gekluisterd zitten en niet naar beneden kunnen komen. Ook het personeel en de hulpdiensten zitten met de handen in het haar. Multiliften begrijpt dit als geen ander en stelt alles in het werk om de liften van woon- en zorgcomplexen te allen tijde operationeel te houden. In dit blog vertellen we u graag meer over hoe we dat aanpakken.

Meer zekerheid dankzij drie pijlers

Bij Multiliften zorgen we ervoor dat de lift in uw woon- en zorgcomplex altijd operationeel is. Die service is gebouwd op drie pijlers:

  • Goed onderhoud
  • Preventief vervangen
  • 24/7 storingsdienst

Goed onderhoud

Wij staan altijd klaar om de storing van de lift van uw woon- of zorgcomplex zo snel mogelijk te verhelpen. Maar liever nog voorkomen we dat de lift onnodig stil komt te staan. Daar zorgen we voor door middel van goed onderhoud. Hiermee zorgen we ervoor dat uw lift altijd 100% betrouwbaar functioneert. Zo is hij altijd beschikbaar om bewoners, personeel, bezoekers en hulpdiensten te vervoeren.

lift

Preventief onderdelen vervangen

Wanneer wij onderhoud uitvoeren, blijft het niet alleen bij het smeren van onderdelen. We houden ook de levensduur en conditie van de slijtagedelen goed in het oog. Daarom vervangen we ook preventief onderdelen om stilstand van de lift te voorkomen. Zo worden reparaties en onderhoud zoveel mogelijk uitgevoerd op een moment dat het u uitkomt. En wordt voorkomen dat de lift van een woon- of zorgcomplex onverwacht stil komt te staan en er een acuut probleem ontstaat.

24/7 storingsdienst

Mocht de lift in uw woon- of zorgcomplex toch stil komen te staan, dan kunt u altijd rekenen op onze storingsdienst. Deze is 24/7 bereikbaar en onze monteurs zijn altijd in staat om de lift snel te repareren of om u van een andere passende oplossing te voorzien.

We houden het betaalbaar

Natuurlijk proberen we dit ook betaalbaar te houden in de zorg. We begrijpen dat het geld in deze sector niet tegen de plinten klotst. En dat een lift in een woon- of zorgcomplex behalve onmisbaar ook een grote investering en kostenpost betreft. Bij Multiliften kunt u echter rekenen op hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe tarieven.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op om van gedachten te wisselen over het onderhoud van uw lift, dan schotelen we u een helder kostenplaatje voor. Zo kunt u zelf beslissen welke services u wel en niet wilt afnemen. Voor meer informatie of een offerte kunt u ons bellen op 0318 – 30 74 00 of mailen via ons e-mailadres.