Waarom personenliften op kantoor zo belangrijk zijn

Gastvrije toegang tot kantoorgebouwen bieden

Heeft u een groot kantoorpand? Of bevindt uw kantoor zich op de bovenste verdieping van een bedrijfsverzamelgebouw? Dan is het hebben van een lift wel erg comfortabel. Zonder dat u dit misschien daadwerkelijk beseft. En waarschijnlijke velen met u. De personenlift is een vrijwel onmisbare manier om mensen van beneden naar boven te verplaatsen en vice versa. De personenlift wint het wat dat betreft eigenlijk altijd van de trap. Multiliften legt u graag uit waarom personenliften op kantoor zo belangrijk zijn.

Onbelemmerde toegang tot het kantoor

Heeft u weleens meegemaakt dat u een kantoorgebouw betrad en dat u op een bepaalde verdieping moest zijn en daarvoor werd verwezen naar de trap. Dat heeft u waarschijnlijk als onprettig ervaren. Als u op een kantoor moet zijn, wilt u netjes en verzorgd ten tonele komen. Het kan dus zijn dat u na een flinke klauterpartij op de trap buiten adem en bezweet op uw vergadering of afspraak verschijnt. Gevoelsmatig staat u dan al met 1-0 achter. Gewoon omdat u zich er niet prettig bij voelt. Met een lift gebeurt u dat niet. Bovendien gebruiken zeer veel mensen de personenlift in een kantoor ook om nog snel even hun haren goed te doen en hun kleren recht te trekken om verzorgd voor de dag te komen.

Liften

Veilige manier van omhoog en omlaag verplaatsen

Behalve het sportieve aspect van een trap in een kantoorgebouw dat serieus werken dan behoorlijk belemmert, biedt het omhoog en omlaag verplaatsen met een personenlift, in plaats van een trap, ook de nodige veiligheid. Dat geldt voor uzelf en voor uw collega’s. U moet er toch niet aan denken dat iemand op weg naar beneden van de trap af valt. Die mogelijkheid ligt bij haastige spoed altijd op de loer. Als werkgever kunt u dan ook aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele letselschade. Mensen die bang zijn dat een lift gevaarlijk is, omdat ze in een vrije val terecht kunnen komen, kunnen gerust zijn. Dit is een te verwaarlozen angst, omdat de personenlift in een kantoor is voorzien van een geavanceerde vanginstallatie. Een personenlift in een kantoorgebouw is dus volledig veilig.

Elevator pitch

Een niet te onderschatten onderdeel van het zakendoen op kantoren is de ‘elevator pitch’. Hoe vaak horen we niet dat de beste zakendeals worden gesloten tijdens zo’n kort en informeel gesprekje in een lift. De term elevator pitch is dan ook gemeengoed geworden. Grappig genoeg geeft dat ook aan waarom personenliften op kantoor zo belangrijk zijn.

Liften voor kantoren

In uw kantooromgeving maken bezoekers en medewerkers dagelijks gebruik van de lift. De lift heeft daarmee in veel kantoorgebouwen een zeer belangrijke functie. De dienstverlening van Multiliften sluit perfect aan op de wensen die u als kantooreigenaar heeft. Wij streven naar tevreden liftgebruikers en de laagst mogelijke lift-exploitatiekosten na.

City life lift

Meer weten over kantoorliften?

Wilt u een lift voor op kantoor laten plaatsen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar: 0318 – 30 74 00 of te mailen naar: ons e-mailadres. Onze experts helpen u graag!