Onderhoud van liften

Het belang van liftonderhoud

Wist u dat u door regelmatig onderhoud aan uw liften de levensduur van uw liften danig verlengt? En dat is nog niet alles. Uw veiligheid en bedrijfszekerheid worden correct gewaarborgd door het juiste onderhoud. Multiliften is graag uw partner op het gebied van liftonderhoud. Onze ervaren vakmensen zijn zowel eenmalig als vanuit een servicecontract in te schakelen voor de benodigde reparaties of controles. Heeft u behoefte aan onze diensten? Bel voor het bespreken van een onderhoudscontract naar telefoonnummer 0318-307400. Heeft u onze liftmonteur direct nodig? Laat onze vakman dan direct het onderhoud aan uw liften verzorgen, door te bellen naar spoednummer 0318-643434.

Kies voor een compleet liftonderhoud

Als onze liftmonteur wordt ingeschakeld voor liftonderhoud, dan controleert hij niet alleen of uw liften nog naar behoren werken. Ons onderhoud omvat elk aspect. Zo checkt onze liftmonteur of alle losse onderdelen nog voldoen. Is er iets toe aan vervanging? Dan zorgen wij voor de nieuwste en beste materialen. Als wij uw liften mogen onderhouden, houden wij ook de actuele ARBO-regels in ons achterhoofd. Wij controleren of uw liften hier nog aan voldoen. Zo niet, dan zorgen wij er middels ons onderhoud voor dat uw liftinstallaties weer helemaal up-to-date functioneren. De vakmensen van Multiliften bieden liftonderhoud voor onze eigen geplaatsten Personenliften, goederenliften, huisliften, horecaliften: wij hebben altijd de juiste oplossing. Wilt u er zeker van zijn dat uw lift veilig, vlot en perfect functionerend blijft werken? Kies voor het onderhoud van Multiliften.

liftonderhoud

Wij staan voor u klaar

Heeft u nu direct grondig onderhoud aan uw liftinstallaties nodig? Omdat uw lift een raar geluid maakt bijvoorbeeld? Of omdat het bedieningspaneel niet meer optimaal werkt? Kies dan voor onze 24/7 liftservice. Bel naar telefoonnummer 0318-643434 en wij staan direct voor u klaar. Wij zoeken op wat er mis is aan uw lift, geven voorafgaand onze werkzaamheden de eventuele kosten van de reparatie of onderdelen aan u door en verlenen vervolgens het juiste liftonderhoud. U komt bij Multiliften dus nooit voor nare verrassingen achteraf te staan.

De vijf kenmerken van onze liftservice

Wij bieden u:

  • Passend advies
  • 24/7 Liftservice
  • Grondig liftonderhoud
  • Controle op ARBO-eisen
  • Hulp van ervaren vakmensen

Kies voor onderhoud aan uw lift door ons

Heeft u vragen over ons liftonderhoud? Wilt u meer weten over een onderhoudscontract? Bel telefoonnummer 0318-307400. Of stuur een e-mail naar info@multiliften.nl. Heeft u direct onze liftmonteur nodig? Bel dan naar spoednummer 0318-643434. Dan verlenen wij precies het juiste onderhoud aan uw liften.