Onderhoudscontract lift

Regelmatig liftonderhoud is nodig

Via Multiliften kunt u een onderhoudscontract voor uw lift afsluiten. Hiermee waarborgt u het goed functioneren van uw liften. En daarmee uw veiligheid en bedrijfszekerheid. Immers, liften die regelmatig gebruikt worden, kunnen verouderen of verslechteren. Wees problemen voor door een onderhoudscontract voor uw liften met onze liftmonteur vast te leggen. Wij komen dan op afgesproken tijden uw lift controleren en conditioneren. Omdat u hiermee ook de levensduur van uw liften verlengt, geniet u jarenlang onbezorgd van uw liftinstallaties. Interesse in onze diensten? Bel naar telefoonnummer 0318-307400. Of bel ons spoednummer (0318-643434) als u per direct een onderhoudscontract voor uw lift wilt starten.

Hier bestaat ons onderhoudscontact uit

Als onze liftmonteur bij u langskomt voor liftonderhoud, dan worden alle aspecten van uw lift onder de loep genomen. Zo worden alle losse onderdelen van uw liftinstallatie gecontroleerd. Zit er iets tussen dat niet optimaal functioneert of uw veiligheid in het geding brengt? Dan repareren of vervangen wij dit onderdeel met de nieuwste en beste materialen. Ook checken wij of uw lift nog voldoet aan de actuele ARBO-regels. Zo niet, dan maken wij uw lift weer helemaal up-to-date. Voor elk soort liftinstallatie is een onderhoudscontract af te sluiten. Heeft u een goederenlift, personenlift, horecalift of huislift? Wij zorgen ervoor dat deze optimaal blijft functioneren. Neem contact met onze liftmonteur op voor meer informatie over een onderhoudscontract.

Huislift

Onze diensten voor uw lift

Gebeurt er buiten de controles vanuit ons onderhoudscontract alsnog iets nadeligs aan uw liftinstallatie? Hoort u bijvoorbeeld een vreemd geluid? Werkt het bedieningspaneel niet meer naar behoren? Of functioneert uw liftinstallatie niet meer naar behoren? Dan kunt u onze liftservice 24/7 inschakelen voor directe hulp. Bel ons spoednummer 0318-643434 en wij staan direct voor u klaar. Wij zoeken het probleem op, geven alvorens onze werkzaamheden de eventuele kosten van de reparatie of onderdelen aan u door en verzorgen vervolgens het juiste liftonderhoud. U begrijpt, bij Multiliften komt u nooit voor nare verrassingen achteraf te staan.

Als u kiest voor ons liftonderhoud

Als u kiest voor ons liftonderhoud, dan kunt u rekenen op:

  • Actueel advies
  • Uitvoerig liftonderhoud
  • Liftservice, 24/7 beschikbaar
  • Diensten van ervaren vakmensen
  • Nauwkeurige check op ARBO-eisen

Wenst u een onderhoudscontact voor uw lift?

Heeft u interesse in onze diensten aangaande regelmatig liftonderhoud? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0318-307400. U mag uw wensen ook mailen naar e-mailadres info@multiliften.nl Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zijn graag uw vakkundige partner voor een onderhoudscontract voor uw lift.