Multiliften één aanspreekpunt

Bij Multiliften ontwerpen en fabriceren wij hoogwaardige en duurzame personenliften, goederenliften, huisliften en horecaliften. Glazen liften in atriums, gesloten liften in appartementencomplexen, goederenliften in bedrijfshallen, huisliften bij particulieren thuis en horecaliften in hotels en restaurants. Bij Multiliften is niets standaard, alles is maatwerk.
Multiliften staat bekend als de kleine speler op de markt met een grote service. Wij trekken particuliere en zakelijke klanten vanuit heel Nederland. Doordat wij uitsluitend maatwerk leveren voor onze klanten leveren wij een grote meerwaarde ten opzichte van grote liftfabrikanten die vast zitten aan standaardoplossingen. Hierdoor doen zelfs internationale partijen een beroep op de service van Multiliften.
De 24/7 storingsdienst van Multiliften staat continu klaar voor onze klanten, met direct contact. Onderhoud, renovatie, vervanging, het verhelpen van storingen: onze monteurs springen meteen voor u in de wagen. Doordat hoogstaande kwaliteit en service onze norm is, treden storingen nauwelijks op. In verband met veiligheid en bedrijfszekerheid hebben liften en automatische toegangsdeuren periodiek onderhoud nodig. Bij Multiliften is het natuurlijk mogelijk om dergelijke onderhoudscontracten af te sluiten.

Wat wij doen?

Met veel plezier helpen wij u bij het realiseren van het volgende project!


Offerte aanvragen

Ja, ik wil graag meer informatie.