Personenlift van Multiliften

Vlot, veilig en vol vertrouwen

Heeft u behoefte aan een personenlift? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan bij Multiliften. Onze liften vervoeren personen vlot en veilig door uw hele pand. Dit biedt u het volste vertrouwen. Zowel als het gaat om veiligheid als uw bedrijfszekerheid. Heeft u een specifiek idee voor uw personenlift? Dan bent u bij Multiliften aan het juiste adres. Wij realiseren liften op maat. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste techniek en de meest geavanceerde materialen. Vraag direct een vrijblijvende offerte op voor een geschikte personenlift.

Een personenlift voor elk soort gebouw

Zoals gezegd creëren wij personenliften op maat. Hierdoor kunnen wij voor elk soort gebouw precies de gewenste personenlift creëren. Dankzij de hoge kwaliteit en de aanpasbare maten halen wij altijd het maximale uit de lift. Deze ruime mogelijkheden gelden overigens niet alleen voor de maat, techniek en praktische uitvoering. Ook wat betreft het design, bieden wij u tal van opties. Hierdoor kunnen wij uw personenlift precies aanpassen op uw huisstijl.

City life lift

Onze Personenliften

HLB Smart

Standaard lift met vaste maten

HLB Plus

Op maat voor ieder huis en met alle opties. 

Ga een partnerschap aan

Onze samenwerking met u beëindigt niet na de liftinstallatie. Wij bieden namelijk ook gedegen liftonderhoud en uitvoerige liftreparaties. Deze liftservice bieden wij nota bene 24/7 aan. Ondervindt u problemen aan uw liften? Dan bieden wij u spoedig een passende oplossing. Omdat wij de gegevens van uw personenlift na de liftinstallatie direct opslaan in onze digitale database, hebben wij de benodigde informatie te allen tijde tot onze beschikking. Dit versoepelt en vergemakkelijkt het onderhoud of een noodzakelijke reparatie. Bent u benieuwd naar onze diensten als uw betrouwbare partner? Neem contact op met onze liftmonteur.

Onze personenliften

Zoals gezegd hebben wij voor elk gebouw de juiste personenliften in onze collectie. U heeft daarbij de keus uit verschillende opties. Ten eerste kunt u kiezen voor een hydraulisch of een elektrisch systeem. Daarnaast realiseren wij liften die vanaf 300 KG tot 1600 KG kunnen vervoeren. Denk aan gemiddeld 4 tot 21 personen. Verder zijn onze personenliften te herkennen aan de volgende eigenschappen:

  • Lange levensduur
  • Tot 32 stopplaatsen
  • Hoge afwerking kwaliteit
  • Tot 60 meter opvoerhoogte
  • Snelheid van 0,6 tot 1,6 m/s

Behoefte aan een goederenlift?

Wenst u een goederenlift voor uw pand? Laat deze dan installeren, onderhouden en repareren door Multiliften. Kies voor een zeker en prettig partnerschap. U bereikt ons via telefoonnummer 0318-307400 en e-mailadres info@multiliften.nl voor meer informatie. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een geschikte goederenlift.