Multiliften heeft met veel plezier gewerkt aan de volgende projecten.

Panorama liftschacht Opheusden

Deze panorama liftschacht met personenlift hebben wij als geheel geplaatst in Opheusden. Deze schacht werd door ons op maat gemaakt naar de wensen van de klant.

Utrecht1
opheusden

HLB lift in schoolgebouw Utrecht

Hartje centrum van Utrecht is er een vol glazen liftschacht geplaatst in een oud school gebouw met 3 verdiepingen en automatische draaideuren van het type HLB

Veenendaal3

Multi Choice liften Veenendaal

In Veenendaal zijn twee oude liften vernieuwd voor 2 prachtige liften van het type Multi Choice met zelf samengestelde inrichting.

Veenendaal

Personen goederenlift Label 51 Tiel

Bij Label 51 in Tiel hebben we een 5 stops personen goederenlift geplaatst met een extra diepe cabine om ook zou hun meubels op iedere verdieping te krijgen.

Personen goederenlift Intratuin Duiven

Deze personen goederenlift met een capaciteit van 4000kg en een cabine oppervlakte van 3×4,5 meter hebben we mogen plaatsen bij Intratuin Duiven.

goederenlift

Personenlift Dodewaard

Dit mooie project hebben we geplaatst in Dodewaard. Een 3 stops personenlift type HLB met een eigen samengesteld interieur.

Huislift Te Bergen

In een woonhuis in Te Bergen hebben wij een moderne huislift geplaatst. Het type lift is de HLB Plus. Bij de huislift hebben we ook een visgraat vloer gelegd.

Personenlift Madison

Voor de Firma Madison in Almelo hebben we in het bestaande pand een op maat gemaakte glazenliftschacht met bijbehorende lift. Het type lift is de HLB Plus met automatische schuifdeuren. 

 

 

Goederenlift Kees Smit tuinmeubelen

Voor de Firma Kees Smit tuinmeubelen hebben wij 4 nieuwe goederen en personenliften mogen installeren. De liften zijn speciaal voor de eindgebruiker voorzien van hoge deuren en een hoge snelheid. 

Personenlift Baby-Dump

Deze 2 stops personenlift heeft een zelfdragende glazen schacht voor een moderne uitstraling. De kleuren van de lift passen bij het interieur van de winkel. Deze lift is van City Life en is geheel op maat gemaakt. We hebben de lift mogen plaatsen in de winkel Baby-Dump.

Personenlift Hardenberg

In dit woonhuis in Hardenberg hebben wij een 3 stops personenlift met draaideuren en stalen liftschacht geinstalleerd. Het type lift is de Eltec HLB en is geheel op maat gemaakt door de klant. De productie en installatie is door ons gerealiseerd.

Personenlift Amsterdam

In Amsterdam is deze strak ogende 3 stops lift geplaatst voor een particuliere klant. De klant heeft de lift helemaal samengesteld naar eigen smaak.

Het gaat hier om de lift type HLB  met automatische schuifdeuren.

Personenlift Leusden

In Leusden hebben wij een 2 stops personenlift met automatische deuren en een prachtige houtlook mogen plaatsen. De lift is voorzien van een aluminium zelfdragende schacht.  

De klant heeft deze fantastisch uitziende lift volledig naar zijn eigen wensen samengesteld.  

Het gaat hier om het type HLB.

personenlift leusden

Personenlift Ede

In Ede hebben wij voor een klant een wel heel bijzonder ogende lift mogen plaatsen. De lift is volledig door de klant zelf ontworpen en samengesteld. De klant heeft ervoor gekozen om de lift een legerlook te geven. 

Het is een 2 stops personenlift met semi automatische draaideuren van het type HLB.

Goederenlift Cuijk

In Cuijk hebben we een goederen geplaatst speciaal voor pallet vervoer.

goederenlift kuik

Personenlift Amsterdam

In Amsterdam hebben we voor een klant een drie stops personenlift met semi automatische draaideuren geplaatst. Ook deze lift is geheel naar wensen van de klant samengesteld. 

personenlift amsterdam

Villalift Uitdam

In Uitdam hebben we in een prachtige villa een  personenlift mogen plaatsen geheel in Franse stijl. Het is een 4 stops lift met volglazen schuifdeuren. 

De lift past perfect in deze fantastische villa.

Glazen personenlift PBB Barneveld

In Barneveld hebben we een strak ogende glazen personenlift geplaatst. 

Het is een Citylife lift met bijbehorende glazenliftschacht uit eigen werkplaats geheel op maat gemaakt naar de wensen van de klant. 

Glazen brancardlift

In een zorginstelling hebben we een brancardlift geplaatst. Geheel met bijbehorende glazenliftschacht op maat gemaakt in eigen werkplaats.

 

Glazen personenlift Hardenberg

In Hardenberg hebben we een glazen personenlift met een moderne stalen look geplaatst. De personenlift is uitgevoerd met semi automatische draaideuren en bij behoorde glazen liftschacht van staal.

Ontwerp zonder titel - 2021-03-31T101029.034

3 stops personenlift Nijkerk

In een kantoorpand in Nijkerk hebben we een 3 stops personenlift mogen plaatsen. De geplaatste lift is uitgevoerd met automatische schuifdeuren in standaard formaat. 

Babypark

In het logistiek centrum van Babypark mochten wij deze Goederenlift plaatsen.

Philadelphia

Voor deze zorginstelling hebben wij twee liftschachten gerealiseerd met bijbehorende glazenliften.

Eleanora

Op de locatie in Barneveld heeft Multiliften twee goederenliften geplaatst voor de meubelzaak, Eleanora.

Boaz College

Voor Boaz college te Elspeet hebben wij een twee stops personenlift gerealiseerd. Het type is Eltec lift HLB

boaz college

School Arnhem

Voor een school in Arnhem hebben wij een stalen liftschacht geleverd met personenlift type Eltec lift HLB.

arhnem achool

Kantoorgebouw Hengelo

In een kantoorgebouw in Hengelo hebben wij voor Xpert data een 1600KG personenlift gerealiseerd.

xpert data lift