Onze liftmonteur staat 24/7 voor u klaar

Bent u op zoek naar een snelle en altijd beschikbare liftmonteur in Tiel? Schakel dan nu Multiliften in. Dankzij onze 24/7 liftservice kunnen wij u te allen tijde ondersteuning bieden. Of u nou behoefte heeft aan een uitvoerige liftreparatie, grondig liftonderhoud, of een compleet nieuwe liftinstallatie in Tiel. Bent u benieuwd naar onze diensten? Meen dan gerust contact op.

Laat uw lift redden door een liftreparatie

Denkt u dat uw lift is afgeschreven? Laat onze liftmonteur het tegendeel bewijzen middels een liftreparatie. Onze liftmonteur kan werkelijk elke lift oplappen. Ongeacht het type of het merk. De omvang van het probleem maakt ons niet uit. Functioneert uw gehele lift niet meer of hapert alleen het bedieningspaneel af en toe? Wij helpen u graag aan precies de juiste liftreparatie. Waarvoor mogen wij naar Tiel komen?

Huislift

Onze huisliften

HLB Smart

Standaard lift met vaste maten

HLB Plus

Op maat voor ieder huis en met alle opties. 

Liftonderhoud: eenmalig of regelmatig?

Liftonderhoud is essentieel. U kunt natuurlijk kiezen voor eenmalig liftonderhoud. Wij zorgen er dan voor dat uw lift weer netjes op orde is. Echter, als u zeker wilt weten dat uw lift blijft voldoen aan ARBO-technische punten en uw veiligheid en bedrijfszekerheid in Tiel waarborgt, dan is het verstandig te kiezen voor een onderhoudscontract. Daarmee houden wij regelmatig de conditie, het functioneren en de staat van uw lift in de gaten. Eventuele (startende) problemen kunnen wij daardoor direct verhelpen. Neem contact op met onze liftmonteur voor meer informatie over eenmalig of regelmatig liftonderhoud.

Onze liftservice is 24/7 bereikbaar

Liften moeten te allen tijde prima functioneren. Gebeurt dit niet, dan moet het probleem direct verholpen worden. Ook midden in de nacht. Daarom bieden wij een 24/7 liftservice aan. Bel bij spoedgevallen naar telefoonnummer 0318-643434. Onze liftmonteur is dan in no time bij u in Tiel. Naast de snelheid van onze 24/7 liftservice geniet u van meer voordelen. Zo wijst onze monteur u vrijblijvend en transparant over mogelijke reparaties en hun kosten. En de gegevens van uw lift nemen wij op in onze digitale database. Zo hebben wij alle relevante data van uw liftinstallatie altijd tot onze beschikking. Kies nu ook voor onze liftservice.

Zo bereikt u onze liftmonteur vanuit Tiel

Wenst u onze liftmonteur in te schakelen voor een liftreparatie of een nieuwe liftinstallatie? Benader dan nu Multiliften. Benader ons erkend leerbedrijf vanuit Tiel via telefoonnummer 0318-307400 of e-mailadres info@multiliften.nl. Bel bij spoed 0318-643434. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan vertellen wij u graag wat wij kunnen betekenen voor uw liftinstallatie in Tiel.