Multiliften voor liftinstallatie, liftreparatie en liftonderhoud in Utrecht

In Utrecht op zoek naar een liftmonteur die gespecialiseerd is in liftreparatie en liftonderhoud? Maak dan kennis met Multiliften. Wij helpen al jaren mensen in de omgeving van Utrecht met het onderhouden, installeren en leveren van liften. Naast liftonderhoud, liftreparatie en liftinstallatie, kunt u ons ook 24/7 bellen voor onze liftservice. Wij komen dan bij u langs wanneer uw lift niet meer werkt of wanneer u bijvoorbeeld vastzit in de lift. Wilt u meer te weten komen over onze diensten? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 0318-307400. Wij helpen u graag.

Wij lossen problemen op tijdens een liftreparatie

Heeft u regelmatig vastgezeten in uw lift in Utrecht en werkt hij niet naar behoren? Dan is het verstandig om de liftmonteur bij Multiliften in te schakelen. Hij komt dan zo snel mogelijk bij u langs voor een liftreparatie. Onze liftmonteur kan vrijwel met ieder type en merk lift overweg en zal daarom altijd een passende oplossing vinden voor het probleem. Schakel Multiliften in voor een liftreparatie wanneer u weer op een veilige manier gebruik wilt maken van uw lift in Utrecht.

personenlift liftmonteur bunnink

Onze huisliften

HLB Smart

Standaard lift met vaste maten

HLB Plus

Op maat voor ieder huis en met alle opties. 

De beste liftinstallatie in Utrecht

Heeft u in plaats van een liftreparatie liever een geheel nieuwe lift in uw pand of huis in Utrecht? Ook dan kunnen wij u bij Multiliften tegemoet komen. Wij zijn namelijk ook leverancier van nieuwe kwaliteitsliften. Daarnaast kunt u onze liftmonteur direct inschakelen voor de liftinstallatie. De liftinstallatie wordt op een vakkundige en efficiënte manier uitgevoerd. Voor welke lift kiest u? Wij leveren onder andere:

Schakel de liftmonteur in voor liftonderhoud

Wanneer u een nieuwe lift aanschaft in Utrecht, is het van belang dat u hem regelmatig laat controleren. Dit kan eenvoudig door een liftmonteur van Multiliften in te schakelen voor gedegen liftonderhoud. Hij inspecteert de staat van uw lift en voert, waar nodig, reparaties uit. U kunt kiezen voor eenmalig liftonderhoud of een onderhoudsbeurt op reguliere basis. Wanneer u regelmatig onderhoud wenst, kunt u een servicecontract met Multiliften afsluiten. Hiermee voorkomt u dat er in de toekomst onverhoopte problemen ontstaan met uw lift in Utrecht.

Bel onze liftservice vanuit Utrecht!

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten zoals liftonderhoud of een liftinstallatie? Of wilt u gebruik maken van onze liftservice? Dan kunt u ons mailen via info@multiliften.nl. Tevens zijn wij telefonisch bereikbaar via 0318-307400. Betreft het een spoedgeval? Dan belt u vanuit Utrecht naar 0318-643434.