De expert in liften

Heeft u in Veenendaal hulp nodig van een expert op het gebied van liftonderhoud en liftreparatie? Kom dan in contact met Multiliften. Wij zijn 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar voor onze klanten. Tevens zijn wij in te schakelen wanneer u een liftmonteur nodig heeft voor liftinstallatie of onze liftservice. Bent u benieuwd geworden naar onze manier van werken? Of wilt u onze liftmonteur direct inschakelen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via 0318-307400. Bij spoed kunt u onze liftservice bellen via het telefoonnummer 0318-643434. Wij zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn in Veenendaal.

Een liftreparatie door Multiliften

Wanneer uw lift in Veenendaal problemen of mankementen vertoont, kan dit een onveilig gevoel geven. Wacht niet te lang met uw liftproblemen, maar schakel de liftmonteur van Multiliften in voor een liftreparatie. Onze liftmonteur kan overweg met vrijwel ieder type en merk lift en weet daarom altijd een oplossing te vinden. Maak dus weer op een veilige manier gebruik van uw lift in Veenendaal en vraag onze liftmonteur om een liftreparatie.

Nieuwe huislift in Veenendaal

Wilt u een huislift plaatsen in uw complex? Bel dan Multilift, de specialist op het gebied van huisliften. Multilift staat voor kwaliteit en uitstraling. Multiliften werkt altijd met een op maat gemaakte design huislift. Hierdoor heeft de huislift een luxe uitstraling die het interieur van de ruimte aanvult. De kwaliteit van de aandrijfsysteem staat garant voor jarenlang plezier. Deze is niet alleen onderhoudsvriendelijk maar gaat ook vele malen langer mee dan soortgelijke systemen.

Huislift voor beperkte ruimtes

Heeft u beperkte ruimte voor een huislift? Kies dan voor een Special Homelift. Deze huislift is ontworpen voor bestaande gebouwen met beperkte ruimte voor. Door het speciale ontwerp van de huislift kan de huislift worden geïnstalleerd in bijna elke liftschacht. De minimale inbouwmaten en de hoge opvoerhoogte maakt de Special Homelift een zeer geschikt product om uw gebouw toch te voorzien van een lift .

Nieuwe lift? Wij verzorgen de liftinstallatie

Heeft u in plaats van een liftreparatie liever een compleet nieuwe lift in Veenendaal? Ook dan kunnen wij u tegemoet komen. Multiliften is namelijk leverancier van kwaliteitsliften. Tevens kunt u onze liftmonteur direct inschakelen voor de liftinstallatie. De liftinstallatie wordt op een nauwkeurige en vakkundige manier uitgevoerd. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • Liften voor de horeca
  • Liften voor goederen
  • Liften voor personen
  • Aluminium en stalen schachten
  • Liften voor in huis

Regelmatig liftonderhoud? Sluit een servicecontract af

Is uw lift in Veenendaal aan liftonderhoud toe? Bel Multiliften. Wij komen voor liftonderhoud bij u langs en onderzoeken en inspecteren uw hele lift op eventuele mankementen. Vinden wij kleine problemen? Dan lossen wij die direct voor u op. Wanneer u liftonderhoud op reguliere basis wilt, kunt u een servicecontract met ons afsluiten. Meer weten over dit contract? Wij informeren u in Veenendaal graag verder over de mogelijkheden.

Bel of mail ons vanuit Veenendaal

Behoeft u meer informatie over onze 24/7 liftservice? Wilt u direct onze liftmonteur inschakelen voor een liftinstallatie of liftreparatie. Bel ons dan via 0318-307400. Mailen kan naar info@multiliften.nl. Betreft het een spoedgeval? Dan belt u 0318-643434 voor onze liftservice in Veenendaal.

Veenendaal

Ja, ik wil graag meer informatie.