Vereniging van eigenaren

In vele wooncomplexen is de lift de belangrijke schakel tussen de binnen- en buitenomgeving van uw bewoners. Dit is nog meer het geval wanneer uw bewoners volledig afhankelijk zijn van de lift. Een nette lift welke 100% betrouwbaar functioneert en waar u geen omkijken naar heeft is een minimaal vereiste voor verenigingen van eigenaren. Het is daarin wel zo prettig dat u een onderhoudspartij heeft die dit begrijpt én waarbij de lift betaalbaar blijft. De dienstverlening van Multiliften sluit hier perfect op aan. Of het nu gaat om het verhelpen van een storing, het opstellen van meerjarenbegrotingen of informatie voor de ledenvergadering, wij staan graag voor u klaar!

Tevredenheid, dat staat centraal!

Bij Multiliften denken wij graag met u mee, niet alleen wanneer u een specifiek verzoek heeft voor een lift maar ook bij het oplossen van mogelijke storingen. Daarnaast verhelpen wij voortijdig, middels onze onderhoudsprotocollen, dat uw lift leidt aan onnodige gebreken. Mocht er toch iets zijn dan zijn onze liftmonteurs altijd in staat om op een passende reparatie toe te passen of voor andere oplossingen te zorgen. Mocht u andere vragen en opmerkingen hebben, Multiliften staat u graag in alle gevallen met plezier te woord!

Wij staan voor duurzame besparingen

Wij zijn van mening dat een lift zo lang mogelijk mee zou moeten gaan. Door middel van goed onderhoud, tijdig reparaties en voortijd vervanging van noodzakelijke componenten verzekeren wij samen met u dat de lift in optimale conditie blijft.

De lift heeft een aanzienlijke plek in de exploitatiekosten. Zo kunt u denken aan de directe kosten voor het energieverbruik, onderhoud en keuringen alsmede indirecte kosten voor het gebouw- en liftmanagement. Bij Multiliften staat onze dienstverlening gelijk aan hoogwaardige kwaliteit, lage tarieven en uitgebreide informatievoorziening. Zo bepaalt u zelf welke diensten u wilt opnemen in uw serviceovereenkomst. Daarmee helpen dragen wij bij aan het besparen van de exploitatiekosten op uw lift.

Vragen? Stuur ons een bericht!