Maak kennis met onze liftmonteur

Bent u in Wageningen op zoek naar een snelle en vakkundige liftmonteur? Maak dan kennis met de specialisten van Multiliften. Wij zijn uw betrouwbare, vakbekwame en veelzijdige partner. 24/7. Wenst u ons in te schakelen voor een liftreparatie? Wilt u een servicecontract voor regelmatig liftonderhoud afsluiten? Behoeft u buiten kantoortijden onze 24/7 liftservice? Of zoekt u naar een nieuwe liftinstallatie voor uw pand in Wageningen? Bel nu direct naar 0318-307400 vanuit Wageningen en wij helpen u verder!

Een tiptop lift na een liftreparatie

Soms lijkt het alsof uw lift compleet is afgeschreven. Niets is gelukkig minder waar. Dankzij een uitvoerige liftreparatie functioneert uw lift weer optimaal en kan hij weer jaren vooruit. Het maakt voor onze liftmonteur niet uit van welk merk of welk type uw lift is. Hij weet elk onderdeel vakkundig te repareren, te vervangen of toe te voegen. Is er een nieuw bedieningspaneel nodig? Of werkt de automatische deur niet meer naar behoren? Wij bieden de oplossing in Wageningen in de vorm van een grondige liftreparatie.

Onderschat liftonderhoud niet

Een gemiddelde lift wordt erg vaak gebruikt. In sommige gevallen met erg zware belading. Onderschat het belang van regelmatig liftonderhoud daarom niet. Hiermee houdt u de conditie en het functioneren van uw liften optimaal. Bij Multiliften kunt u kiezen voor eenmalig of regelmatig liftonderhoud. Laatstgenoemde is eenvoudig af te sluiten middels een servicecontract. U geniet dan van het meest optimale liftonderhoud. Zo controleert onze liftmonteur ook voortdurend of uw liften nog voldoen aan de ARBO-technische punten conform de regels van het warenwetbesluit. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw veiligheid en bedrijfszekerheid in Wageningen gewaarborgd blijft.

Een huislift laten maken in Wageningen

Interesse in een op maat gemaakte huislift? Kies dan voor Multilift, de specialist op het gebied van huisliften. Ook voor beperkte ruimte hebben wij een oplossing:  de Special Homelift.  Een huislift die speciaal ontworpen is voor complexen met beperkte ruimte voor huisliften. De Special Homelift kan bijna in elke liftschacht worden geïnstalleerd door het speciale ontwerp van deze huislift. Om uw gebouw toch te voorzien van een huislift bij tekort aan ruimte is De Special Homelift een uitermate geschikt product .

Voordelen van een huislift van Multiliften

Elk project is uniek en wordt gewerkt met een op maat gemaakte design huislift. Multiliften staat voor kwaliteit en uitstraling. Dit ziet u terug in de kwaliteit van de aandrijfsysteem. Deze is niet alleen onderhoudsvriendelijk maar gaat ook vele malen langer mee dan soortgelijke systemen.

Liftservice nodig buiten kantooruren?

Bent u op zoek naar een liftservice die ook buiten kantoortijden voor u klaar staat? Ook dan is Multiliften uw juiste partner. Via telefoonnummer 0318-643434 bieden wij een 24/7 liftservice aan. Onze liftmonteur staat na uw telefoontje in no time voor uw pand in Wageningen. U ontvangt daarmee een snelle service, maar ook een complete. Zo licht onze specialist u in over de huidige staat van uw lift. En wij nemen deze informatie op in onze digitale database. Zo hebben wij alle relevante gegevens en de geschiedenis van uw liftinstallatie altijd ter beschikking. Onze liftservice voldoet daarnaast aan alle voorwaarden die onze samenwerking met Aboma en Liftinstituut van ons verlangen.

Contactgegevens van onze liftmonteur vanuit Wageningen

Schreeuwt uw lift om een liftreparatie? Of bent u op zoek naar een compleet nieuwe liftinstallatie? Onze liftmonteur is voor alle werkzaamheden omtrent uw liftinstallatie in te schakelen. U bereikt onze vakmensen vanuit Wageningen via telefoonnummer 0318-307400. Heeft u ons met spoed nodig, buiten kantoortijden? Bel dan naar 0318-643434. Mailen mag naar info@multiliften.nl. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan omtrent een liftinstallatie in Wageningen.

Wageningen

Ja, ik wil graag meer informatie.