Schakel onze liftmonteur in Zutphen in

Bent u in Zutphen zoekende naar een snelle en vakbekwame liftmonteur? Schakel dan nu de experts van Multiliften in. Wij bieden een 24/7 liftservice aan. Hierdoor staan wij altijd voor u klaar voor een uitvoerige liftreparatie, grondig liftonderhoud of een compleet nieuwe liftinstallatie in Zutphen. Heeft u behoefte aan onze diensten? Bel naar telefoonnummer 0318-307400. Wij komen graag naar Zutphen toe om uw lift weer optimaal werkend te krijgen.

Voor een directe liftreparatie

Een lift moet te allen tijde perfect werken. Zowel qua gemak, een snelle voortgang van zaken en de veiligheid in uw pand. Hapert uw lift in Zutphen? Dan komt onze liftmonteur graag langs voor een directe liftreparatie. Vanwege onze 24/7 service zijn wij altijd in te schakelen. Voor elk soort lift. Onze liftmonteur kan namelijk elk type en elk merk lift repareren. Ook voor het vervangen van kapotte onderdelen zijn wij uw partner. Is uw lift toe aan een grondige liftreparatie? Schakel ons in vanuit Zutphen.

City life lift

Onze huisliften

HLB Smart

Standaard lift met vaste maten

HLB Plus

Op maat voor ieder huis en met alle opties. 

Wij bieden eenmalig én regelmatig liftonderhoud aan

Uw liften blijven optimaal functioneren als u ze regelmatig laat onderhouden. Kies daarom voor ons liftonderhoud. Zijn uw liften nog relatief nieuw? En wilt u enkel een losse check of alles nog naar behoren functioneert? Dan biedt ons eenmalig liftonderhoud uitkomst. Wij controleren en onderhouden uw volledige lift in Zutphen. Is uw lift al wat ouder en wilt u problemen en ongelukken voorkomen? Kies dan voor een onderhoudscontract. Wij zorgen er dan periodiek voor dat uw lift in Zutphen aan alle gestelde ARBO-technische punten blijft voldoen. Dit waarborgt uw veiligheid en bedrijfszekerheid. Wenst u ook dat de conditie, het functioneren en de staat van uw lift optimaal gehouden wordt? Benader onze liftmonteur voor meer informatie over ons eenmalig of regelmatig liftonderhoud.

Midden in de nacht liftservice nodig?

Is uw lift buiten de standaard kantoortijden gaan haperen? Schakel dan nu onze 24/7 liftservice in. Bel spoedtelefoonnummer 0318-643434 en onze liftmonteur is in no time bij u in Zutphen. Onze 24/7 liftservice biedt u naast onze snelheid nog vele extra voordelen. U ontvangt bijvoorbeeld van onze monteur vrijblijvende en transparante informatie over mogelijke reparaties en de bijbehorende kosten. Daarnaast nemen wij alle gegevens van uw lift op in onze digitale database. Dan heeft onze liftservice uw gegevens bij een volgende reparatie of nieuwe liftinstallatie altijd bij de hand.

Neem contact op met onze liftmonteur vanuit Zutphen

Schakel vanuit Zutphen onze liftmonteur in voor een liftreparatie of een nieuwe liftinstallatie. U benadert Multiliften via telefoonnummer 0318-307400 of e-mailadres info@multiliften.nl. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag aan een optimaal functionerende liftinstallatie in Zutphen.